Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Η χθεσινή Γιορτή της μητέρας ήταν η τελευταία...

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Φωτογραφίες και βίντεο του 9χρονου που πεθαίνει από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Τα 10α γενέθλιά του είναι μόλις σε λίγες ημέρες, στις 24 Μαΐου. Αλλά ο Ryan Kennedy από το Μίτσιγκαν δεν περιμένει να τα γιορτάσει. Πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο και έπειτα από πέντε χρόνια σκληρής μάχης με την ασθένεια- περισσότερο από τη μισή του ζωή, δηλαδή… -έχει ζητήσει από τη μαμά του να σταματήσουν πια τις επώδυνες θεραπείες που μέχρι στιγμής δεν είχαν αποτέλεσμα.

Σε ηλικία εννέα ετών ο Ryan έχει ήδη υποβληθεί σε επτά επεμβάσεις, σε ακτινοβολίες και τέσσερα διαφορετικά είδη χημειοθεραπείας από τη στιγμή που διαγνώστηκε με επενδύμωμα, στα τέσσερά του χρόνια.

Και είναι ήδη πολύ για το 9χρονο αγόρι που αποφάσισε να σταματήσει τις θεραπείες όταν μία εξέταση το Φεβρουάριο έδειξε πως οι όγκοι του είχαν διπλασιαστεί σε μέγεθος σε σχέση με το Νοέμβριο.

«Όχι! Σου είπα μαμά, δεν θέλω να κάνω τίποτα πια», είπε στη μαμά του. «Ούρλιαζε και έκλαιγε υστερικά λέγοντας: Φτάνει. Τελείωσα με όλα αυτά», αφηγείται η μητέρα του Kimberly Morris-Karp.



«Απλά αποφάσισε πως δεν ήθελε να παίρνει άλλα χάπια και δεν ήθελε να κάνει άλλες επεμβάσεις γιατί πονούσε», πρόσθεσε, «ήθελε απλά να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του».

Η χθεσινή ήταν η τελευταία, όπως όλα δείχνουν, Γιορτή της μητέρας που πέρασε η Kimberly Morris-Karp με το γιο της.



Η ιστορία του Ryan προκάλεσε έκρηξη συμπόνιας και μηνυμάτων στήριξης στο Twitter, όταν από λάθος θεωρήθηκε πως ήταν αυτό η τελευταία του επιθυμία.

«Δεν έχει λογαριασμό στο twitter, δεν ήξερε καν τι είναι το twitter», είπε η μαμά του. Ωστόσο συγκινήθηκε από την υποστήριξη και τα μηνύματα συμπαράστασης.

Η τελευταία του επιθυμία, σύμφωνα με τη μαμά του, είναι να συγκεντρώσει χρήματα και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τον καρκίνο του εγκεφάλου ούτως ώστε να προχωρήσει η έρευνα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.