Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας η 6η Διεθνής συνάντηση αθλητών με αναπηρία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας η ό’1 Διεθνής Συνάντηση Αθλητών με Αναπηρία. Περισσότεροι από 100 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, την Πολωνία και το Ισραήλ, εντυπωσίασαν με την εμφάνιση και τις επιδόσεις τους, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Μεταξύ των αθλητών πυ αγωνίστηκαν ήταν κι οι Έλληνες Παραολυμπιονίκες των αγώνων της Αθήνας και του Πεκίνου (Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, Ανδρέας Κατσαρός, Μαρία Καλπακίδου, Γιώργος Καπελάκης, Χρήστος Ταμπαξής).

Σκοπός της διεθνούς συνάντησης, την οποία συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων Αθλητών ΑμΕΑ και ο Δήμος Νάουσας, υπό την αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, ήταν η ανάδειξη των αθλητικών και κοινωνικών αξιών, αλλά και η αξιολόγηση-πρόκριση των αθλητών στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου τον ερχόμενο Αύγουστο.

Κηρύσσοντας την έναρξη των αγώνων ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπατζός, ευχαρίστησε το Σύλλογο Γονέων & Φίλων Αθλητών ΑμΕΑ και την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες για την ουσιαστική συνεργασία με το Δήμο και το Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας.

Τόνισε ότι οι αθλητές με αναπηρία, συμμετέχοντας στους αγώνες, αναδεικνύουν τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι».

Σημείωσε ότι η φιλοξενία της διεθνούς συνάντησης στη Νάουσα, εντάσσεται στις δράσεις του Δήμου για την ολοκληρωμένη αξιοποίηση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου ως Πανελλήνιο Κέντρο προετοιμασίας και διεξαγωγής κολυμβητικών αγώνων, και ότι ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

Στους νικητές των αγωνισμάτων μετάλλια απένειμαν: ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπατζός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Παππάς, ο υπεύθυνος του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Νάουσας κ. Κώστας Τζέκος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αθλητών ΑμΕΑ κ. Χαρίλαος Καραγκιοζίδης, και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Γεώργιος Φουντουλάκης.

Αθλητές, προπονητές και παράγοντες εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου Νάουσας, συγχαίροντας το Δήμο, τη Διοίκηση και το προσωπικό του κολυμβητηρίου για την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν στο πανέμορφο άλσος του Αγίου Νικολάου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.