Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Εκστρατεία αλληλεγγύης για οικονομικά αδύνατους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Με κεντρικό σύνθημα «όσο πιο πολλοί τόσο πιο δυνατοί».

«Εκστρατεία» αλληλεγγύης και προσφοράς, προς τους οικονομικά αδύναμους πολίτες του Πειραιά, διοργανώνει ο Δήμος, με κεντρικό σύνθημα «όσοι πιο πολλοί τόσο πιο δυνατοί».

Από σήμερα μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη, στην πλατεία Κοραή θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα διανεμηθούν σε άστεγους και οικονομικά αδύναμες οικογένειες από τη Δημοτική Τράπεζα Αγάπης και Προσφοράς.
Όπως αποκάλυψε σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου μαζί με το δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο η πρόεδρος της κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης (ΚΟΔΕΠ) Πασχαλίνα Καλαγιά περισσότερες από 1.100 οικογένειες στον Πειραιά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

Η πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ ανέφερε ότι στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν τρόφιμα θα συμμετέχει και η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δήλωσε ότι το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι, θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Κοραή, όλοι οι παίχτες του Ολυμπιακού για να βοηθήσουν την προσπάθεια ενώ θα μιλήσουν και θα μοιράσουν αυτόγραφα στα παιδιά.

Ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος από το γεγονός ότι ο δήμος έχει πετύχει από δωρεές ανωνύμων να καλυφθούν στεγαστικές ανάγκες αστέγων σε ξενοδοχείο, ενώ ανακοίνωσε ότι τις προσεχείς ημέρες θα εγκαινιαστεί στην είσοδο του δημαρχείου το γραφείο Αγάπης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

«Φιλοδοξία μας είναι να εκτινάξουμε τον εθελοντισμό οργανωμένα, ώστε όλοι οι Πειραιώτες να μπορούν να είναι εθελοντές» πρόσθεσε ο δήμαρχος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.