Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Επίθεση σκύλου σημάδεψε 5χρονη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Προσοχή σκληρές φωτογραφίες.

Ανεξίτηλα σημαδεύτηκε το πρόσωπο της 5χρονης Abbie Varrow από επίθεση που δέχθηκε από ένα σκύλο Αλσατίας. Το κοριτσάκι έπαιζε σε ένα τραμπολίνο που βρισκόταν κοντά στο φράκτη στο σπίτι μιας φίλης της όταν το σκυλί έγειρε έξω από τον κήπο του γείτονα και της άρπαξε το πρόσωπο.

Η επίθεση διήρκεσε μόλις μερικά δευτερόλεπτα όμως οι χειρουργοί χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες για να φροντίσουν τα τραύματα της μικρής που χρειάστηκε 60 ράμματα. Ωστόσο τα νεύρα στη μύτη της υπέστησαν ζημιά.





«Τρέμω για το τι θα συνέβαινε αν το σκυλί είχε πηδήξει πάνω από το φράκτη», δήλωσε η μητέρα της Abbie. «Την ακούσαμε να ουρλιάζει και μετά κάποιον να χτυπά την πόρτα. Κάτω από το αριστερό της μάτι είχε μία μεγάλη πληγή και έτρεχε αίμα».


«Το πρώτο πράγμα που έκανε η Abbie στο νοσοκομείο ήταν να ζητήσει ένα καθρέφτη και όταν είδε το πρόσωπό της είπε "ωχ, χάος, ε;"».

Η επίθεση της 27ης Μαρτίου άφησε την Abbie για διήμερη νοσηλεία. Οι γονείς της, που έχουν άλλα δέκα παιδιά από άλλες σχέσεις, λένε πως πρόκειται για μία εντελώς απρόκλητη επίθεση.

«Δεν κατηγορούμε το σκυλί, κατηγορούμε 110% τους ιδιοκτήτες του», δήλωσε ο μπαμπάς της. «Εάν ζητούσαν τουλάχιστον συγγνώμη θα σήμαινε κάτι αλλά δεν έχουν κάνει τίποτα και τα παιδιά τους βγήκαν με ένα άλλο από τα σκυλιά τους φωνάζοντάς του "σκότωσε, σκότωσε, σκότωσε!"», πρόσθεσε.

«Θέλω να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη για ό,τι συνέβη», κατέληξε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.