Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Τράπεζα αίματος από το ΠΑΜΕ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Με επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια.

Σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους, το ΠΑΜΕ δημιουργεί τράπεζα αίματος προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σε αίμα στις δύσκολες εποχές που διανύσει ο τόπος.

Η Εκτελεστική γραμματεία του ΠΑΜΕ ευχαριστεί τους εργαζόμενους και άνεργους, τη νεολαία τους συνταξιούχους που συνέβαλαν στην επιτυχία της προσπάθειας του ΠΑΜΕ για να δημιουργηθεί η τράπεζα αίματος της εργατικής τάξης.

«Σήμερα που η υγεία και όλες μας οι ανάγκες έχουν μετατραπεί σε πανάκριβα, αμφιβόλου ποιότητας εμπορεύματα, έχει μεγάλη αξία να πολλαπλασιάζουμε τις μορφές έμπρακτης αλληλεγγύης και να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο δυνάμωμα του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος. Να συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα για δωρεάν και πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και πρόληψη.

Η θέση μας ότι το αίμα μας πρέπει να διατίθεται μόνο για τις ανάγκες της τάξης μας και όχι για τα κέρδη της εργοδοσίας είναι θέση ταξική και συνεχίζουμε να την προπαγανδίζουμε.

Ενημερώνουμε τα συνδικάτα και όσους δεν μπόρεσαν αλλά ήθελαν να συμβάλλουν στην αιμοδοσία, ότι μπορούν να περάσουν οποιαδήποτε μέρα από το τμήμα αιμοδοσίας του ευαγγελισμού ή άλλου νοσοκομείου, πρωινές ώρες, και να δώσουν αίμα για την τράπεζα του ΠΑΜΕ» καταλήγει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.