Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Πηγαίνουν για μάθημα σε καρότσα αγροτικού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον δήμαρχο έστειλαν οι μαθητές.

Το δικό τους Γολγοθά βιώνουν μαθητές από το Βρεστό Ηλείας που αναγκάζονται να πηγαίνουν στο σχολείο τους με καρότσα αγροτικού ακόμα και όταν βρέχει, αφού ο δρόμος έχει υποστεί καθίζηση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει λεωφορείο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το patrisnews.gr, οι εξοργισμένοι μαθητές του Γυμνασίου Καλλιθέας, έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας προς τον δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρέστενας με την οποία ζητούν την άμεση παρέμβαση για επισκευή των ζημιών που έχει υποστεί ο δρόμος.

Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«Γνωρίζετε ότι ο δρόμος από Βρεστό προς Μυρώνεια έχει υποστεί καθίζηση και το πούλμαν που μας μεταφέρει χωράει δια της βίας αλλά με κίνδυνο. Έτσι ο οδηγός μας βάζει στο αγροτικό του μαζί με τα παιδιά του δημοτικού σχολείου, όπου οι περισσότεροι καθόμαστε στην καρότσα μέσα στο κρύο, την βροχή και το χιόνι. Ήρθε επιτόπου ο αντιδήμαρχος και είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο αντιδήμαρχος είναι μηχανικός; Αν ήταν τα παιδιά του στην θέση μας θα τα εμπιστευόταν να περνούν από αυτό το δρόμο όπου ανά πάσα στιγμή μπορεί να μας σκοτώσει μία πιθανή καθίζηση»;.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.