Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Σπυράκια και κατάθλιψη της στέρησαν τη ζωή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Πασίγνωστα χάπια ευθύνονται για την άσχημη ψυχολογία της.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια 18χρονη μαθήτρια από την Αγγλία, αυτοκτόνησε επειδή δεν μπορούσε να διαχειριστεί το πρόβλημα με την ακμή της.

Η Melissa Martin Hughes, ήταν μία άριστη μαθήτρια, η οποία έπαιρνε γνωστά χάπια, τα οποία χορηγούν δερματολόγοι για προβλήματα ακμής, προκειμένου να απαλλαχθεί από τα σπυράκια.



Τα εν λόγω χάπια έχουν ενοχοποιηθεί για πολλές περιπτώσεις κατάθλιψης αλλά και αυτοκτονιών.

Η Melissa, άρχισε να προκαλεί κακό στον εαυτό της μετά την ηλικία των 14 ετών, όπου άρχισε να εμφανίζει έντονη ακμή στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα της. Τότε της χορηγήθηκαν τα χάπια αυτά ενώ έπαιρνε παράλληλα και αντισυλληπτικά για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά της. Τελικά η κατάστασή της βελτιώθηκε και όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι που άρχισε να υποφέρει από στρες λίγο πριν τις μαθητικές εξετάσεις.

Τον Αύγουστο του 2009, επιχείρησε να αυτοκτονήσει μία ημέρα πριν βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Στην συνέχεια η κοπέλα τέθηκε υπό την επίβλεψη ειδικών που όμως δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους.

Τελικά το νεκρό σώμα της Melissa βρέθηκε στο Pittville Park στο Cheltenham, τον Απρίλιο του 2010, επτά μήνες μετά το τελευταίο ραντεβού της με τους ειδικούς που υποτίθεται πως την παρακολουθούσαν.




Ο πατέρας της κοπέλας με δάκρυα στα μάτια εξομολογείται πως εκείνος και η μητέρα της παρακαλούσαν τους ψυχολόγους για ένα ραντεβού αλλά κανένας δεν ανταποκρίθηκε με αποτέλεσμα το κορίτσι να βυθιστεί στην κατάθλιψη και να αυτοκτονήσει.

Μάλιστα όπως προσθέτει, ένα μήνα πριν η κορούλα τους πεθάνει, είχε πάει στον γυναικολόγο καθώς ένιωθε υπερκόπωση. Ο γιατρός της όμως δεν της ενημέρωσε πως τα χάπια που της έχουν πει να παίρνει μπορεί να ευθύνονται για την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση.

Τώρα οι γονείς ψάχνουν απαντήσεις οι οποίες όμως δεν θα φέρουν το παιδί τους πίσω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.