Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Διανομή φέτας στην Αλεξανδρούπολη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Στηρίζουν τους άπορους της πόλης.

Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης, Παιδείας και Περιβάλλοντος (πρώην ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ.) Δήμου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγρ. Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, ανακοινώνουν ότι:

Στο πλαίσιο του προγράμματος χορήγησης τροφίμων από τα αποθέματα παρέμβασης στους απόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης έτους 2011 θα γίνει διανομή προϊόντων.

Καλούνται οι Δημότες του Δήμου Αλεξανδρούπολης που είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα των τελικών δικαιούχων για το εν λόγω πρόγραμμα, να παραλάβουν το προϊόν από τις τοπικές κοινότητες όπου ανήκουν, σύμφωνα με τις λίστες που διαβιβάζονται στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων με την παρούσα ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα διανομής του προϊόντος θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Τρίτη 28/02/2012 έως Παρασκευή 02/03/2012: διανομή προϊόντων (Τυρί) στα γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης, Παιδείας & Περιβάλλοντος (Πολυκοινωνικό – Πρώην ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ. επί της οδού Καρτάλη 2), για τους δημότες του Δήμου Αλεξανδρούπολης που διαμένουν στα όρια της πόλης της Αλεξανδρούπολης, περιοχή Αγνάντιας, Απαλού, Μαϊστρου, Αμφιτρίτης και Χιλής.

Δευτέρα 05/03/2012: διανομή προϊόντων στα γραφεία της Τοπικής Κοινότητας Μάκρης (Δίκελλα-Μεσημβρία-Πλάκα) του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Τρίτη 06/03/2012: διανομή προϊόντων στα γραφεία της Τοπικής Κοινότητας Συκορράχης (Συκορράχη-Μέστη), στον Κόμαρο Συκορράχης, στο κεντρικό καφενείο του χωριού (Αύρα-Κόμαρος-Πέραμα-Ατάρνη) του Δήμου Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.