Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Στο πλευρό της Ελλάδας η Κύπρος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


H Αρχιεπισκοπή Κύπρου ενισχύει με τρόφιμα και ρούχα.

H οικονομική κρίση πλήττει χιλιάδες ελληνικές οικογένειες, με αποτέλεσμα να ευαισθητοποιούνται πολλοί, μεταξύ των οποίων και Κύπριοι, που συγκέντρωσαν βοήθεια, με προορισμό την Ελλάδα.

Κλιμάκιο της Αρχιεπισκοπής Κύπρου, με επικεφαλής τον πρωτοσύγκελο αρχιμανδρίτη, Ιερώνυμο Πυλιώτη ενισχύει, με εντολή του αρχιεπισκόπου Κύπρου, Χρυσοστόμου, μητροπόλεις στην ελληνική επικράτεια και τη φιλανθρωπική εταιρεία της Αρχιεπισκοπής, «Αποστολή».

Όπως ανακοινώθηκε από την «Αποστολή», στη Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως παραδόθηκαν δύο κοντέινερ με ρουχισμό και τρόφιμα, καθώς και 400 κιλά πουλερικών. Στη Μητρόπολη Δημητριάδος, δύο κοντέινερ με ρουχισμό και τρόφιμα, στη Μητρόπολη Βεροίας, ένα κοντέινερ με ρουχισμό και τρόφιμα, καθώς και 400 κιλά πουλερικών και στη Μητρόπολη Κιλικισίου παραδόθηκαν 400 κιλά πουλερικών.

Επιπλέον, ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Κύπρου με τους συνεργάτες του παρέδωσαν έξι παλέτες με τρόφιμα και 320 κιλά πουλερικών και στη Μητρόπολη Θηβών, τέσσερις παλέτες με τρόφιμα καθώς και 1.120 κιλά σε θαλασσινά στη Μητρόπολη Νικαίας.

Στην οργάνωση «Άρτος και Δράση», που στηρίζει Κυπρίους, παρέδωσαν τρεις παλέτες με τρόφιμα, δύο τόνους ρουχισμό και 100 κιλά πουλερικών και στην «Αποστολή», έξι τόνους τροφίμων.

«Εκτελούμε πιστά τις εντολές του μακαριότατου αρχιεπισκόπου μας κ.κ. Χρυσοστόμου για δυναμική και από καρδιάς υποστήριξη, τώρα που οι Έλληνες χρειάζονται τη βοήθειά μας. Είναι χαρά και συνάμα υποχρέωση να σταθούμε δίπλα στον πάσχοντα συνάνθρωπο με αστείρευτη θέληση και διάθεση, προσφέροντας ανακούφιση σε στιγμές που δυσκολεύεται και υποφέρει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας Ιερώνυμος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.