Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Διεθνής αναγνώριση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Οι Έλληνες αθλητές κι αθλήτριες με αναπηρία που έχουν ενεργοποιήσει την IPC Licence στα αθλήματα στίβου, κολύμβησης, άρσης βαρών σε πάγκο και σκοποβολής ανακοινώθηκαν χθες από την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ. Ανάμεσα σ’ αυτούς που αφορούν τον στίβο συμπεριλαμβάνονται φυσικά ο Θανάσης Μαράκας του ΑΣ ΑμεΑ «Δωδεκάνησος» ,αλλά και ο Ιωάννης Πρώτος των Αετών Αθηνών, δύο Ρόδιοι κορυφαίοι αθλητές στο μήκος και στα σπριντ αντιστοίχως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας αθλητής που έχει license ,τα αποτελέσματα και οι επιδόσεις του αναγνωρίζονται από την IPC, έτσι ώστε να έχει πρόκριση σε κορυφαίες αθλητικές συναντήσεις ,μεταξύ αυτών και οι Παραολυμπιακοί Αγώνες. Οι δύο αθλητές από τη Ρόδο έχουν ελπίδες βάσει των επιδόσεων και των μεταλλίων τον Γενάρη του 2011 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας, να βρεθούν στο Λονδίνο τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να αποκτήσει license θα πρέπει να καταθέσει μέσω της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ το ποσό των 15€, ενώ για τις ακριβείς διαδικασίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν στα τηλέφωνα της Ε.Α.ΟΜ.ΑμεΑ: 213.131.6297, 213.131.6185.

Αναλυτικά τα ονόματα των αθλητών-αθλητριών που έχουν την IPC Licence κι ανακοινώθηκαν από την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, είναι τα παρακάτω:
Μπαράκας Αθανάσιος, Μπίμπασης Κωνσταντίνος, Δαχτυλίδης Δαμιανός, Δημόγλου Αλεξάνδρα, Φερνάντες Τσε Χον, Φυλαχτός Μαρίνος, Γκιόρας Μάριος, Γούναρη Μάρθα, Καντζά Παρασκευή, Καραγιάννη Ανθή, Καραμηνάς Γεώργιος, Κωνσταντινίδης Αλέξανδρος-Μιχαήλ, Κοροκίδα Δήμητρα, Κωστάκης Γεώργιος, Κούτουλιας Χρήστος, Κυριακίδης Μιλτιάδης, Κυριακού Αθανάσιος, Λέτκας Ιωάννης, Μανέτας Παναγιώτης, Μαντούδη Ζωή, Ναλμπάντης Ηλίας, Νικολαΐδης Ευστράτιος, Ντοιμγκιόνι Ανγκίμ-Δημήτριος, Πασσάς Κωνσταντίνος, Πετρόπουλος Αναστάσιος, Πρωτονοτάριος Λουκάς-Ιωάννης, Πρώτος Ιωάννης, Σμαραγδή Στυλιανή, Σταμάτουλα Μαρία, Σταθελάκος Πασχάλης, Τσίου Αναστάσιος, Τσίβιλης Αθανάσιος, Βρυώνης Γεράσιμος, Ζησέκα Μόρφω, Ζησίδης Δημήτριος, Ζίσκα Ευαγγελία, Καλόγερος Παντελής, Τραπεζανίδης Χρήστος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.