Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Απέκτησε αναπηρία στο μπάτσελορ πάρτι του γάμου της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Δεκατέσσερις μήνες μετά την απόκτηση της τετραπληγίας της από ατύχημα στην πισίνα στο μπάτσελορ πάρτι του γάμου της, η Rachelle Friedman πραγματοποίησε τελικά το γάμο της… στις 22 Ιουλίου, με τον αγαπημένο της Chris Chapman, μεταξύ 100 – 120 φίλων και συγγενών.

Η 25χρονη από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, παντρεύτηκε στον ίδιο χώρο, με τους ίδιους καλεσμένους και το ίδιο νυφικό που γεμάτη ενθουσιασμό είχε διαλέξει πέρσι, πριν η παράνυμφος και επιστήθια φίλη της την σπρώξει για πλάκα στην πισίνα, στο περσινό μπάτσελορ πάρτι, χωρίς όμως να αντιληφθεί πόσο ρηχά ήταν.

Η Rachelle χτύπησε στο τσιμέντο και το σώμα της αμέσως άρχισε να επιπλέει χωρίς η ίδια να το ελέγχει.

Οι φίλες της κάλεσαν ασθενοφόρο και η κάκωση νωτιαίου μυελού μπήκε από εκείνη τη στιγμή στη ζωή της.

“Ήταν ένα από τα συνηθισμένα παιδαριώδη πειράγματα μεταξύ φίλων”, δηλώνει σήμερα η Rachelle, ενώ αρνείται να κακοχαρακτηρίσει έστω στο ελάχιστο την πράξη της φίλης της.

“Ο κόσμος αντιμετωπίζει το γεγονός σαν να συνέβη μόνο σε μένα.

Αυτό που έγινε όμως αφορά και τις δύο μας”, σχολιάζει, με πρωτοφανή κατανόηση για την ψυχολογική κατάσταση της φίλης της.

“Εκείνη τραυματίστηκε πνευματικά και συναισθηματικά. Εγώ, σωματικά”.

Πριν από το ατύχημα, η Rachelle εργαζόταν ως συντονίστρια προγράμματος σε κέντρο απασχόλησης, ενώ δίδασκε χορό και αερόμπικ.

Η ζωή βέβαια συνεχίζεται για τη Rachelle.

Αυτή την περίοδο μαθαίνει να παίζει ράγκμπι από το αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ ο σύζυγός της παρακολουθεί μαθήματα διαιτησίας σε αγώνες ράγκμπι για αναπήρους.

Η 25χρονη εξασκείται επίσης στο να χρησιμοποιεί τις αρθρώσεις της αντί για τα δάχτυλα, προκειμένου να γράφει στον υπολογιστή και να απαντάει στα e-mails της.

‘Εχει ήδη ολοκληρώσει έναν κύκλο αποκατάστασης και σύντομα θα ενταχθεί σε ακόμη πιο εντατικό πρόγραμμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.