Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Οι Ελληνες στα Laser και 49er

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.



Την 23η θέση πήρε ο Αντώνης Μπουγιούρης τελικά στον ασημένιο στολίσκο και την 33η στη γενική κατάταξη του ανοιχτού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ολυμπιακών κατηγοριών στο Ελσίνκι, με την ολοκλήρωση των ιστιοδρομιών των Laser STD.

Ήδη από χθες, ο Βαγγέλης Χειμώνας γνώριζε πως είχε καταταγεί 7ος με 52 βαθμούς, ενώ πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Κροάτης Τ. Στεπάνοβιτς με 21,4 βαθμούς ποινής. Σήμερα, ξεκίνησε η κατηγορία 49ερ με 65 σκάφη. Μετά από τρεις κούρσες ο Δ. Δήμου με τον Μιχ. Πατενιώτη βρίσκονται στην 36η θέση με 52 βαθμούς, ενώ στην 41η είναι οι Γ. Παναγιωτίδης- Δ. Μπενάκης με 56 βαθμούς. Προηγούνται οι Αυστριακοί Νίκο Λούκα-Μαρκ Ντέλε (με 10 βαθμούς ποινής).

Στα Laser Radial γυναικών έτρεξαν 105 σκάφη με νικήτρια την Κινέζα Λιτζιά Σου. Ήδη από χθες η Ελληνίδα Μαρία Βλάχου που ήταν η μεγαλύτερη σε ηλικία αθλήτρια είχε κατακτήσει την 15η θέση στον ασημένιο στολίσκο και την 80η στη γενική κατάταξη.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΟΠΤΙΜΙΣΤ που είναι σε εξέλιξη στην Ταβίρα της Πορτογαλίας, o Nίκος Πατέλης είναι 2ος στα αγόρια (β.65) και ο Γιώργος Καραδήμας 5ος. Ακόμη ο Λ. Ζαμίτ είναι 11ος και ο Κώστας Οικονομίδης στην 15η θέση. Τέλος ο Λ. Αλυγιζάκης κατέχει την 65η θέση σε σύνολο 130 σκαφών. Στα κορίτσια 8η είναι η Γκαρή (β.59), 15η η Καλαντζή (β.78) και 35η η Θεοχαρίδη (β.147).

Παγκόσμιο ΑΜΕΑ


Στο Ουέϊμουθ της Αγγλίας ολοκληρώθηκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα αθλητών με αναπηρία, με το ελληνικό σκάφος αποτελούμενο από τους Β. Χριστοφόρου, Θ. Αλεξά και Αργ. Νοτάρογλου να καταλαμβάνει τη 10η θέση με 75 βαθμούς μετά από 11 κούρσες στη κατηγορία SONAR.





Πηγή: http://www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.