Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Υπάρχει κέντρο αλλά δεν λειτουργεί!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Επιστολή διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι ενώ υπάρχει, δεν λειτουργεί το Κέντρο Φυσικής Αποκατάστασης στο νοσοκομείο της Ρόδου, απέστειλε στον Υπουργό Υγείας η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Νοτίου Αιγαίου.

Η διαμαρτυρία δημοσιοποιήθηκε επίσης στους υφυπουργούς Υγείας, στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου σε όλους τους δημάρχους και αναφέρονται σ’ αυτήν τα εξής:

“Κύριε Υπουργέ,
Στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου υπάρχει ένα πλήρες εξοπλισμένο Κέντρο Φυσικής Αποκατάστασης το οποίο παραμένει κλειστό την ώρα που οι ανάγκες στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι αυξημένες και δυστυχώς προωθούνται στα Ιδιωτικά Κέντρα Αποκατάστασης των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης και άλλων μεγάλων πόλεων με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των αναπήρων των οικογενειών τους και την οικονομική επιβάρυνση των ασφαλιστών ταμείων.

Δίπλα ακριβώς στο νοσοκομείο λειτουργεί και το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ που όμως δεν μπορεί να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες πέρα από τα προβλήματα που έχει λόγω έλλειψης οργανισμού λειτουργίας και επιστημονικού προσωπικού.

Σας παρακαλούμε να προβείτε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να αρχίσει να λειτουργήσει άμεσα το τμήμα της Φυσικής Αποκατάστασης του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Για το δ.σ.
Ο πρόεδρος
Ζηδιανάκης Μανώλης
Η γραμματέας
Τσιβγούλη Μαρία (Μάρμω)”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.