Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Προσφορά 30 τόμων σύγχρονων λογοτεχνικών και παιδικών βιβλίων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Η Διοίκηση του Κ.Α.Α.Κ.Υ.Α.ΜΕΑ. Καστοριάς (www.kaakykas.gr) εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της:

1. Στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, για την προσφορά 30 τόμων σύγχρονων λογοτεχνικών και παιδικών βιβλίων στη Δανειστική Βιβλιοθήκη του Κέντρου μας, που φιλοδοξούμε να συνδράμει στην ανάπτυξη του τομέα της κοινωνικής υποστήριξης των Ατόμων με Αναπηρία (Α.μεΑ.) στο πλαίσιο των υποχρεώσεών μας, και παράλληλα, να υποβοηθήσει την ενδοεπαγγελματική ανάπτυξη και τη δια βίου επιμόρφωση του προσωπικού μας.
2. Στον κ. Τομόπουλο, Δημοσιογράφο του Καστοριά FM που είχε την ευαισθησία να μεταφέρει το αίτημά μας στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων των Εκδόσεων Ψυχογιός και να συμβάλει στην υλοποίησή του παραδίδοντας προσωπικά στη Διοίκηση του Κέντρου τους τόμους των βιβλίων την Πέμπτη, 9-6-2011, και
3. Στον κ. Λάζαρο Ρασάικο του Δημητρίου, Νοσηλευτή από τη Φλώρινα, για την σημαντική προσφορά μιας ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής επιστημονικής εγκυκλοπαίδειας.

Ευχαριστούμε θερμά για την ευαισθησία σας προς τα Άτομα με Αναπηρία, για τη γενικότερη στήριξη του Κ.Α.Α.Κ.Υ.Α.ΜΕΑ. Καστοριάς και την ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας, που ξεπερνάει τα περιορισμένα σύνορα ενός νομού και κάνει όλη την Ελλάδα μια αγκαλιά αγάπης και αλληλεγγύης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.