Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Δυο χρυσά για τον Αρίωνα Χανίων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΑμεΑ


Η νεομεταγραφείσα στο αθλητικό σωματείο Ατόμων με Αναπηρία "Αρίων Χανίων" Ζαφείρα Μαραβελάκη κατέκτησε δυο χρυσά μετάλλια στο αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, με διοργανώτρια την ΕΑΟΜ ΑμεΑ (Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες).
Μετέχοντας στην κατηγορία S37, η Μαραβελάκη (φετινή μεταγραφή από το σωματείο Ίκαρος Ρεθύμνου) πήρε την 1η θέση στη σφαίρα με βολή στα 6.51μ, η οποία αποτελεί και νέο πανελλήνιο ρεκόρ, ενώ και στο δίσκο ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, μ' επίδοση 16.40μ.
Την αθλήτρια συνόδευαν οι προπονήτριες Γεωργία Νικηφοράκη και Βασιλική Πανδή, ενώ οι υπεύθυνοι του Αρίωνα ευχαριστούν θερμά το Κύδωνα, για τη συνεργασία και τη διάθεση υλικοτεχνικού εξοπλισμού και κυρίως τον προπονητή ρίψεων Γιώργο Κονταράκη, για τις πολύτιμες συμβουλές του.
* Κατά τη διάρκεια του πανελλήνιου πρωταθλήματος αθλητών με αναπηρία σημειώθηκαν δυο νέα ρεκόρ Ευρώπης (από τον Σταθελάκο στη σφαίρα και τον Λέτκα στο μήκος), αλλά και 41 πανελλήνια ρεκόρ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΠΟΤΣΙΑ
Στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Κηφισιάς 'Ι. Ζηρίνης' διεξάγεται (μέχρι την Κυριακή) το πανελλήνιο πρωτάθλημα Boccia, στο οποίο μετέχει και ο Αρίωνας Χανίων, με 7 αθλητές-τριες.
Συγκεκριμένα, αγωνίζονται οι Ελπίδα Δαράκη, Άννα Μπλαζάκη, Στέλλα Κουμπιάδη, Σταύρος Στρατάκης, Μαρία Γιακουμάκη, Γιώργος Καλαϊτζιδάκης, Μίροσλαβ Βασίλιεφ Γεοργίεφ.
Μαζί με τα παιδιά είναι οι προπονητές τους Γεωργία Νικηφοράκη, Βασιλική Πανδή και οι συνοδοί βοηθοί Ιωάννα Αμπατζίδου, Λένα Τζανέτου, Βαγγέλης Βολάνης και Βασίλης Γκίκας.





Πηγή: http://www.haniotika-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.