Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Το μαιευτήριο «Λητώ» μειώνει τα έξοδα τοκετού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή του, το μαιευτήριο «Λητώ», διαμορφώνει νέα τιμολογιακή πολιτική.
Στο πλαίσιο αυτής, ανακοίνωσε ότι ο φυσιολογικός τοκετός σε τρίκλινο οικονομικό πακέτο (4 ημέρες νοσηλείας) κοστολογείται στην τιμή των 1.350 ευρώ + Φ.Π.Α. (τελική τιμή 1.500 ευρώ) ενώ η καισαρική σε τρίκλινο οικονομικό πακέτο (5 ημέρες νοσηλείας) στην τιμή των 1.530 ευρώ + Φ.Π.Α. (τελική τιμή 1.700 ευρώ).

Στα προαναφερόμενα κόστη συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα τοκετού και νεογνού καθώς και τα έξοδα για τη συλλογή, επεξεργασία και φύλαξη βλαστικών κυττάρων ομφαλοπλακουντιακού αίματος, μια μοναδική παροχή των Μαιευτηρίων του Ομίλου «Υγεία», που έως τώρα επιβάρυνε τον οικονομικό προϋπολογισμό της γέννας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του «Λητώ», Λεωνίδας Παπαδόπουλος, σε σχετικές δηλώσεις του ανέφερε ότι «είναι πολύ σημαντικό και ουσιαστικό σε μια δύσκολη για όλους συγκυρία να πάρουμε την απόφαση να μειώσουμε τις τιμές μας κατά 20% στο οικονομικό πακέτο, ώστε να βοηθήσουμε και εμείς με τον τρόπο μας το νέο γονιό να ανταποκριθεί όσον το δυνατό καλύτερα στις νέες του υποχρεώσεις. Το Μαιευτήριο "Λητώ", άλλωστε, 40 χρόνια τώρα, πρωτοπορεί και αποτελεί το κέντρο αναφοράς για τις μέλλουσες μητέρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.