Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Άγρια δολοφονία 14χρονου - Συμμαθητής του ο δράστης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνομήλικος συμμαθητής του 14χρονου είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας που αποκαλύφθηκε το πρωί στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, προκαλώντας σοκ στο πανελλήνιο.



Πρόκειται για τον ανήλικο που συνόδευε το αδικοχαμένο αγόρι, μετά την αποχώρησή του από το αναψυκτήριο, όπου είχε πάει το βράδυ του Σαββάτου για διασκέδαση.

Σύμφωνα με το thestival.gr, δεν άντεξε την πίεση των ερωτήσεων των αστυνομικών και υπέπεσε σε αντιφάσεις. Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί υποψιάζονταν ότι ο δράστης είναι νεαρό άτομο που έδρασε με "ερασιτεχνισμό", καθώς δεν προσπάθησε καν να εξαφανίσει το μαχαίρι, με το οποίο επέφερε τα θανάσιμα τραύματα στο θύμα.

Προς το παρόν παραμένουν αδιευκρίνιστα τα κίνητρα του εγκλήματος.

Ο άτυχος 14χρονος δεν είχε επιστρέψει το Σάββατο σπίτι του ύστερα από βραδινή έξοδο με φίλο του και οι γονείς του δήλωσαν την εξαφάνισή του.

Οι έρευνες είχαν τραγική κατάληξη, καθώς το πρωί της Κυριακής το παιδί βρέθηκε με κομμένο το λαιμό και ξυλοκοπημένο σε χώρο κοντά στο γυμναστήριο του παιδιού.

Ο ανήλικος βρέθηκε νεκρός από περίοικους και περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου.

Νέα στοιχεία, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την στυγερή δολοφονία, δείχνουν ότι ο ανήλικος πάλεψε για τη ζωή του, καθώς φέρει ίχνη πάλης στο σώμα του.

Το κινητό του τηλέφωνο βρέθηκε απενεργοποιημένο στο πλευρό του, ενώ πεσμένα δίπλα του ήταν και τα χρήματα που είχε μαζί του.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του χωριού Γέφυρα, Λουκάς Ευσταθιάδης, περιέγραψε τον 14χρονο ως «φιλήσυχο παιδί, από μια οικογένεια που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν».

«Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Χθες το βράδυ κατέβαινε με έναν φίλο του από το αναψυκτήριο του χωριού. Χάθηκαν τα ίχνη του σε μια απόσταση 500 μέτρων, μέχρι να πάει σπίτι του», συμπλήρωσε.




--------------

Ο ιατροδικαστής για τη δολοφονία του 14χρονου


Για ανθρωποκτονία κάνει λόγο ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον 14χρονο στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης, η σορός του οποίου εντοπίστηκε το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, μετά από δήλωση εξαφάνισης των γονιών του. Στο λαιμό του παιδιού υπάρχουν τραύματα από μαχαίρι και όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή της η αστυνομία, ο ανήλικος διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα.

Ο ανήλικος βρέθηκε νεκρός από περίοικους και αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την διερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του χωριού Γέφυρα, Λουκάς Ευσταθιάδης, περιέγραψε τον 14χρονο ως «φιλήσυχο παιδί, από μια οικογένεια που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν». «Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Χθες το βράδυ κατέβαινε με έναν φίλο του από το αναψυκτήριο του χωριού. Χάθηκαν τα ίχνη του σε μια απόσταση 500 μέτρων, μέχρι να πάει σπίτι του», συμπλήρωσε ο κ. Ευσταθιάδης.

Το κινητό τηλέφωνο του άτυχου 14χρονου, βρέθηκε απενεργοποιημένο στο πλευρό του, όπως και τα χρήματα που είχε μαζί του.

--------------

Πάλεψε για τη ζωή του ο 14χρονος - Οι πρώτες μαρτυρίες


Η άγρια δολοφονία του 14χρονου μαθητή στο χωριό Γέφυρα Θεσσαλονίκης, συγκλονίζει καθώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως από την αυτοψία του ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι ο 14χρονος έφερε σημάδια πάλης στο σώμα του, γεγονός που υποδεικνύει ότι πάλεψε για τη ζωή του.

Το κινητό του τηλέφωνο, βρέθηκε απενεργοποιημένο στο πλευρό του, ενώ πεσμένα δίπλα του ήταν και τα χρήματα που είχε μαζί του, γεγονός που κάνει τις αρχές να απομακρύνονται από το ενδεχόμενο της απόπειρας ληστείας, χωρίς ωστόσο να το αποκλείουν.

Για το σοκαριστικό γεγονός που έχει γεμίσει θλίψη και προβληματισμό στην τοπική κοινωνία, μίλησε ο πρόεδρος του χωριού, Λουκάς Ευσταθιάδης.

«Έχουμε πέσει όλοι από τα σύννεφα. Ένα φιλήσυχο παιδί, μία οικογένεια που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν. Το παιδί έμεινε μόνο του για να διανύσει μια απόσταση 500 μέτρων για να πάει στο σπίτι του», είπε χαρακτηριστικά, εμφανώς σοκαρισμένος.

Δείτε το βίντεο με πλάνα από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του αδικοχαμένου μαθητή:



--------------

Ο δολοφόνος επιχείρησε να κρύψει το άψυχο σώμα του 14χρονου


Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις σχετικά με την άγρια εν ψυχρώ δολοφονία του 14χρονου αγοριού στη περιοχή Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

Νεότερες πληροφορίες από την αστυνομική διεύθυνση της περιοχής αναφέρουν πως σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της ιατροδικαστού η σορός του ανήλικου είχε συρθεί από τον δολοφόνο για μερικά μέτρα.

Το άψυχο σώμα του αγοριού εντοπίστηκε σε οικόπεδο απέναντι από το κλειστό γυμναστήριο της περιοχής με τον δράστη να προσπαθεί έστω και πρόχειρα να το εξαφανίσει.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως εντοπίστηκαν δύο τραύματα από μαχαίρι στην περιοχή του λαιμού του 14χρονου. Συγκεκριμένα το ένα τραύμα είναι στην αριστερή τραχηλική χώρα και το δεύτερο στην αριστερή πλευρά του αυχένα. Από την εικόνα των τραυμάτων φαίνεται πως η επίθεση που δέχτηκε ο ανήλικος έγινε από μπροστά και πιθανότατα ο δράστης ήταν δεξιόχειρας.

Επίσης στα χέρια του 14χρονου εντοπίστηκαν σημάδια από μαχαίρι και ίχνη πάλης κάτι που σημαίνει πως πάλεψε για τη ζωή του.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν κάθε σενάριο αλλά φαίνεται να αποκλείουν το ενδεχόμενο της σεξουαλικής επίθεσης.


Πηγή: http://www.nooz.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.