Σάββατο 28 Μαΐου 2016

«Οι άντρες με πληρώνουν 500 δολάρια για να είμαι η “κοπέλα” τους»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μαρτυρίες συνοδών πολυτελείας που παίζουν το ρόλο... της φιλενάδας.

Ένα πρόσφατο Σαββατόβραδο, η Jenna, μια επαγγελματίας συνοδός στο Lower East Side της Νέας Υόρκης, ξάπλωσε στα μαλακά, πολυτελή σεντόνια ενός ξενοδοχείου με έναν πελάτη της. Όμως πριν προχωρήσουν σε σεξουαλική επαφή, πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς τους αγκαλιασμένοι, βλέποντας στην τηλεόραση την τριλογία «Star Wars»!

«Η γυναίκα του δεν βλέπει ταινίες μαζί του», λέει η 25χρονη η οποία για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτει το επίθετό της. Πληρώθηκε 2.500 δολάρια για τις υπηρεσίες της...

Τέτοιες πρακτικές, είναι συνηθισμένες για την Jenna και άλλες κοπέλες του χώρου, οι οποίες ειδικεύονται στην «εμπειρία της φιλενάδας», δηλαδή εκτός από το σεξ, μπορούν να προσφέρουν και πιο ρομαντικές υπηρεσίες. Συνήθως έχουν τακτικούς πελάτες, τα βράδια κοιμούνται μαζί και το πρωί αποχωρούν, όπως θα γίνονταν σε κάθε σχέση.

«Οι σωματικές ανάγκες ενός πελάτη, είναι σημαντικές, αλλά εξίσου σημαντικές είναι και οι συναισθηματικές και ψυχολογικές τους ανάγκες», λέει η 20χρονη Alisssa (εικονίζεται στην παραπάνω φωτογραφία) η οποία εργάζεται σε οίκο ανοχής, στη Νεβάδα των ΗΠΑ. «Είσαι εκεί, για να φερθείς σε έναν άντρα, σα να είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο του κόσμου», σημειώνει.

Πριν οι παραπάνω γυναίκες -ανάμεσα σε δεκάδες άλλες-, γίνουν κάτι σαν φιλενάδες προς ενοικίαση, βρίσκονταν στη βιομηχανία του σεξ με άλλους τρόπους. Η Jenna για παράδειγμα, ξεκίνησε ως cam girls, δηλαδή επιδίδονταν σε σόλο live σεξ on line.

Η Jess Brighton, γράφει η New York Post, αποφάσισε να γίνει συνοδός όταν έχασε τη δουλειά της στα Οικονομικά. Από το 2014, ακολουθεί το επάγγελμα της φιλενάδας - συνοδού και όπως λέει, βγάζει πλέον πάνω από 20.000 δολάρια το μήνα από 2 ή 3 πελάτες. «Οι πελάτες, το απολαμβάνουν όταν βγαίνουμε βόλτες στην πόλη», λέει η Brighton η οποία σημειώνει ότι συχνά τους συνοδεύει σε σημαντικά δείπνα εργασίας ή σε διάφορα events. Εκεί, τη συστήνουν ως νέο συνεργάτη.

Η Jess Brighton

Η Marcia, μια 30χρονη από το Μπρούκλιν, χρεώνει 500 δολάρια το ραντεβού με κάθε άντρα που επιθυμεί την παρέα της και είναι «απελπισμένοι να τους συνοδέψει για ποτό -και τίποτε άλλο - το οποίο το θεωρεί μέρος της δουλειάς της, το να συναναστρέφεται δηλαδή με άντρες, για να τους βγάζει από το καβούκι τους», τονίζεται στο κείμενο.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.