Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Το μοντέλο του Playboy που βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Χρειάζομαι μια καλή κρέμα ενυδάτωσης, το βασανιστήριο είναι πραγματικό».

Από τις ημίγυμνες φωτογραφήσεις για λογαριασμό του Playboy, βρέθηκε ξαφνικά πίσω από τα κάγκελα της φυλακής! Ο λόγος για το σέξι μοντέλο και DJ, Angie Vu, η οποία βρίσκεται για σχεδόν 6 μήνες υπό κράτηση σε φυλακή του Μπρούκλιν.

Το μοντέλο του Playboy που βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα

Γνωστή κι ως «η πιο σέξι DJ της Ασίας», η Angie ζούσε μια ζωή γεμάτη χλιδή και φήμη. Όταν όμως πήρε διαζύγιο από τον γάλλο σύζυγό της, όλα άλλαξαν. Η 28χρονη από το Βιετνάμ, συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2015 στο αεροδρόμιο JFK ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από τις ΗΠΑ με την 9χρονη κόρη της. Το πρόβλημα ήταν ότι ήδη είχε εκδοθεί ένταλμα εναντίον της από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος είχε και την επιμέλεια της κόρης τους. Σύμφωνα με την Angie, ο άντρας δήλωσε ψευδώς σε γαλλικό δικαστήριο ότι εργάζεται σαν πορνοστάρ.

«Από την περηφάνια και την αυτοπεποίθηση που είχα όταν φωτογραφήθηκα γυμνή στο Playboy, (σ.σ. βρέθηκα) στους λυγμούς και την ταπείνωση...», είπε η ίδια σε συνέντευξή της στη NYdaily News.

«Αυτό το μέρος είναι απαίσιο, δεν μπαίνει ποτέ το φως του ήλιου. Βρίσκομαι κάτω από άθλιο φωτισμό 24 ώρες καθημερινά και έχω γίνει χλωμή. Χρειάζομαι μια καλή κρέμα ενυδάτωσης. Μου λείπουν τα φορέματα Versace και οι γόβες Louboutin. Τα νύχια μου είναι σε καλή κατάσταση, αλλά πεθαίνω να τα βάψω με λίγο χρώμα. Το βασανιστήριο είναι πραγματικό», λέει και συνεχίζει: «Δεν υπάρχει ένας κανονικός καθρέφτης στη φυλακή. Όλοι αγοράζουμε αυτό το μικροσκοπικό κομμάτι πλαστικού... αλλά η εικόνα παραμορφώνεται. Εύχομαι να υπήρχε έστω κι ένας μεγάλος καθρέφτης. Δεν έχω κοιτάξει τον εαυτό μου μέσα σε καθρέφτη εδώ και μήνες. Είναι σκληρό», συμπληρώνει.

Πάνω από 1.300 υποστηρικτές του μοντέλου έχουν συμμετάσχει σε εκστρατεία συλλογής υπογραφών, ζητώντας την απελευθέρωσή της.

«Τον προηγούμενο χρόνο σκοτείνιασε η ζωή μου. Εγκατέλειψα τη δουλειά μου, τους φαν μου και έδιωξα μακριά όλους τους υπέροχους πεινασμένους άντρες και τα νέα σέξι μοντέλα που με κυνηγούσαν. Δεν θα έπρεπε να ανησυχώ για τίποτα. Προκαλεί ρυτίδες... Αν ντρέπομαι που είμαι εδώ; Η απάντηση είναι όχι. Είμαι μέσα για ένα μεγάλο σκοπό, για να προστατέψω το παιδί μου. Αυτή η αδικία δεν θα λυγίσει το πνεύμα μου...», τονίζει η Angie Vu.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.