Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Διεμφυλικό μοντέλο που έγινε γυναίκα είναι το νέο «hit» του Vogue

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 22χρονη Siobhan έκλεισε τις πρώτες της δουλειές ως άνδρας - Δείτε τις φωτογραφίες.

Η νέα άφιξη στη βιομηχανία του μόντελινγκ ονομάζεται Siobhan Atwell, είναι 22 ετών και μόλις πρόσφατα έγινε γυναίκα. Γιατί τα πρώτα δύο χρόνια που εργαζόταν ως μοντέλο, έκλεινε δουλειές ως άνδρας ή ως «gender-fluid». Στους σχεδιαστές άρεσε πολύ το ανδρόγυνο look του και η Siobhan πόζαρε άλλοτε ως άνδρας κι άλλοτε ως γυναίκα.

Τον περασμένο μήνα ανακοίνωσε δημοσίως πως είχε αποφασίσει να καταλήξει στο γυναικείο φύλο επειδή συνειδητοποίησε πως ένιωθε πιο άνετα έτσι- και οι φωτογράφοι ανταποκρίνονταν περισσότερο σε αυτή της την πλευρά.

«Άρχισε να αλλάζει ο τρόπος που τα έβλεπα όλα αυτά», αφηγήθηκε η Siobhan- που κάποτε ονομαζόταν Seth, στη Vogue. «Ένιωθα πιο άνετα ως γυναίκα και μου άρεσε να μου απευθύνονται έτσι».

Όσο για την απόφασή της, δεν κατέληξε σε αυτή εύκολα. Επί ένα χρόνο έκανε έρευνα και μιλούσε με γιατρούς πριν την τελική της «ετυμηγορία».

«Πρέπει να παίρνεις το χρόνο σου για να σκεφτείς, ειδικά όταν είσαι νέος», τόνισε, «δεν υπάρχει λόγος βιασύνης και πρέπει να έχεις ένα σύστημα υποστήριξης για να σε στηρίξει». Η Siobhan ήταν τυχερή, η οικογένεια και οι φίλοι της στάθηκαν στο πλευρό της.

Η απόφασή της δεν αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη καθώς η ανδρόγυνη φύση της ήταν προφανής στις φωτογραφίες της- ακόμα κι όταν ήταν παιδί.

«Ακόμα νιώθω ο ίδιος άνθρωπος, έχω απλώς άλλο όνομα», εξήγησε, προσθέτοντας πως εξέτασε πολλά ονόματα πριν καταλήγει στο Siobhan.












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.