Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Μοντέλο πήδηξε στο κενό για να γλιτώσει από τους βιαστές της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα 20χρονο μοντέλο βρήκε τραγικό θάνατο καθώς πήδηξε από το παράθυρο στην προσπάθεια της να γλιτώσει από δύο άνδρες που προσπαθούσαν να την κακοποιήσουν σεξουαλικά.

Η κοπέλα βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη για διακοπές μαζί με τον φίλο της Engin O. Το ζευγάρι είχε νοικιάσει ένα διαμέρισμα στη συνοικία Basaksehir, θέλοντας να αποφύγουν το υψηλό κόστος ενός ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του φίλου της άτυχης κοπέλας, είχαν επιστρέψει από βραδινή έξοδό τους στο διαμέρισμα όταν ο μεσίτης στον οποίο είχαν απευθυνθεί για να βρουν το σπίτι μαζί με άλλον ένα άνδρα ήρθαν και ζήτησαν να μπουν με την πρόφαση ότι ήθελαν να πάρουν από μέσα ορισμένα πράγματα.

Αφού τον χτύπησαν, κλείδωσαν την κοπέλα σε ένα δωμάτιο την έγδυσαν και αποπειράθηκαν να την βιάσουν. Εκείνη κατάφερε να τους ξεφύγει και να σκαρφαλώσει στο περβάζι του παραθύρου, απειλώντας ότι θα πηδήξει εάν επιχειρούσαν να την τραβήξουν μέσα.

Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι είδαν τη νεαρή κοπέλα να στέκεται γυμνή έξω από το παράθυρο. «Άκουσα κάποια να φωνάζει βοήθεια και μετά είδα την γυμνή κοπέλα. Ούρλιαζε μη με τραβήξετε μέσα, αν το κάνετε θα πηδήξω ενώ ακούγονταν και ανδρικές φωνές από το εσωτερικό του διαμερίσματος που της ζητούσαν να μπει μέσα και τη διαβεβαίωναν ότι θα καλούσαν την αστυνομία», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας σε ένα τοπικό κανάλι.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.