Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Προσλήψεις στο κέντρο φιλοξενίας στη Φιλιππιάδα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τη δομή επισκέφτηκε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου.

Διαδικασίες πρόσληψης 40 ατόμων για την υποστήριξη του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων, στο πρώην στρατόπεδο «Πετροπουλάκη» στην Φιλιππιάδα, αναμένεται να δρομολογηθούν άμεσα, ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, μετά την επίσκεψή της χθες στη δομή, όπου έχουν εγκατασταθεί 660 πρόσφυγες και μετανάστες.

Το ζήτημα των προσφύγων τέθηκε ειδικά στην κ. Αντωνοπούλου από τον δήμαρχο Ν. Καλαντζή κατά τη συνάντηση που ακολούθησε στο δημαρχείο, στη Φιλιππιάδα .

Ο κ. Καλαντζής ενημέρωσε την υφυπουργό για τα προβλήματα που απασχολούν το δήμο και τους δημότες και ζήτησε τη συνδρομή της, ενώ έθεσε επιτακτικά την ανάγκη ένταξης του δήμου στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.

Η αναπληρώτρια υπουργός διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει στήριξη του δήμου και ένταξη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, για το οποίο ο δήμαρχος Ζηρού ζήτησε οι προσλήψεις που θα γίνουν, να έχουν στα βασικά κριτήρια την εντοπιότητα.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Καλαντζής υπογράμμισε στην κ. Αντωνοπούλου την ανάγκη στήριξης των ιδιωτικών επιχειρήσεων της περιοχής. Κατά τη συνάντηση στο δημαρχείο παραβρέθηκαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας και ο δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.