Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Λαμία: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας καταδίωξε και συνέλαβε δυο κλέφτες!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι δυο δράστες εξαπάτησαν μια 90χρονη γριούλα και της πήραν 100€.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αγριλιά Λαμίας, όπου δυο ρομά από τον Τύρναβο, πλησίασαν την γριούλα και με το πρόσχημα ότι είχαν να της πουλήσουν είδη προικός, κατάφεραν με τη μέθοδο της απασχόλησης να της πάρουν100€ και να φύγουν.

Μόλις η γιαγιά το αντιλήφθηκε τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, η οποία ενημέρωσε άμεσα τους σταθμούς που περιπολούσαν για ένα κόκκινο αυτοκίνητο με δυο ρόμα που κινουταν στη βόρεια πλευρά της πόλης.

Λίγα λεπτά αργότερα εντόπισε το αυτοκίνητο, στο ύψος της διασταύρωσης της Λυγαριάς, ένας αστυνομικός του Α.Τ. Λαμίας, ο οποίος είχε τελειώσει την υπηρεσία του και επέστρεφε στο σπίτι του.

Ο αστυνομικός τους έκανε νόημα να σταματήσουν, αλλά οι δυο δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και έφυγαν με κατεύθυνση το δρόμο προς Δομοκό.



Ο Λαμιώτης αστυνομικός τους καταδίωξε ενώ παράλληλα είχε ενημερώσει και το κέντρο για να έρθουν ενισχύσεις. Τελικά μετά από 20 χιλιόμετρα περίπου ο αστυνομικός του Α.Τ. κατάφερε να τους ακινητοποιήσει μαζί με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που είχαν φτάσει στο σημείο.

Οι δυο δράστες ηλικίας 39 και 25 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας. Πάνω τους βρέθηκαν τα χρήματα που είχαν πάρει από τη γιαγιά, η οποία τους αναγνώρισε χωρίς κανένα δισταγμό.

Στις φωτογραφίες βλέπετε το κόκκινο Hyundai Accent που επέβαιναν οι δυο δράστες.


Πηγή: http://www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.