Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Δύσκολες ώρες για τον Μπάρκουλη - Τι λέει η σύζυγος του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το ότι η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μπάρκουλη δεν είναι καλή, εκμυστηρεύτηκε η σύζυγός του, λίγες ημέρες αφότου ο ηθοποιός βγήκε από το νοσοκομείο. Όπως είπε, ο ηθοποιός δεν μπορεί καν να αναπνεύσει χωρίς βοήθεια, ενώ πήρε εξιτήριο καθώς υπάρχει χαρτί που ορίζει πόσες μέρες μπορεί να νοσηλευτεί!

«Περνάμε πολύ δύσκολες ώρες, πολύ… Δεν είναι και τόσο καλή η κατάσταση της υγείας του. Ο άνθρωπος αναπνευστικά δεν πάει καθόλου καλά! Χρειάζεται οξυγόνο 24 ώρες το 24ωρο, στα 4 λίτρα πλέον και, όταν αποδεσμεύεται από αυτό, δεν μπορεί καν να αναπνεύσει», είπε, στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», η Μαίρη Μπάρκουλη.

Όπως πρόσθεσε η ίδια, τον άφησαν να φύγει από το νοσοκομείο καθώς υπάρχει χαρτί από το Υπουργείο που ορίζει πόσες μέρες μπορεί να νοσηλευτεί ο κάθε ασθενής.

«Ο Αντρέας έπαθε μία γαστρορραγία και, μπαίνοντας στο νοσοκομείο, έπαθε οξύ πνευμονικό οίδημα. Διασωληνώθηκε και μπήκε στην Εντατική και σιγά – σιγά κατάφερε να βγει από το κώμα και να συνέλθει, εννοώ, να καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του και να μπορεί να μιλήσει. Από εκεί και πέρα, ο δρόμος είναι πάρα πολύ μακρύς. Και, για ακόμα μία φορά, επωμίζομαι εγώ όλη την ευθύνη...», συνέχισε η Μαίρη, τονίζοντας ότι έχει γίνει σκληρή γιατί αντιμετωπίζει τα πάντα μόνη της και δεν την ενδιαφέρει αν την επικρίνουν.

Η σύζυγος του «μύθου» του ελληνικού κινηματογράφου δεν έκρυψε, ακόμα μία φορά, τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Όπως χαρακτηριστικά είπε, «ο Αντρέας περιμένει πότε θα πάει η μητέρα μου να ψωνίσει λίγο κρέας, για να μας στείλει κι εμάς»!

«Τι ωραία αποδοχή έχει ε; Τι αντιμετώπιση έχει το είδωλο ε; Έφτασε 80 χρονών και, δεν βαριέσαι, ας πεθάνει τώρα κι ο Μπάρκουλης... Με μισούν που τον κρατάω στη ζωή τόσα χρόνια! Γιατί εγώ τον κρατάω στη ζωή, για μένα ζει και αναπνέει, για μένα και το παιδί του, τον Νικόλα, για κανέναν άλλον!», κατέληξε η Μαίρη, χωρίς να κρύβει το παράπονό της για εκείνους που δεν στάθηκαν στο πλευρό του θρυλικού ηθοποιού.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.