Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Πώς αντιδρούν τα ζώδια όταν βαριούνται;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όσο και να προσπαθείτε να την αποφύγετε, όλοι έχουμε βιώσει την πλήξη. Πόσες φορές έχει χρειαστεί να περιμένετε σε μια αίθουσα αναμονής έναν γιατρό ή έχετε κληθεί να ακούσετε μια βαρετή ομιλία σε κάποιο συνέδριο;

Σε αυτές τις περιπτώσεις προσπαθείτε να βρείτε κάτι ώστε να απασχολήσετε το μυαλό σας για να περάσει η ώρα (η ονειροπόληση είναι ίσως το καλύτερο).

Σε κάθε περίπτωση, η πλήξη είναι κάτι ανθρώπινο και σύμφωνα με την αστρολογία κάθε ζώδιο έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να την αντιμετωπίσει.

Κριός
Αν ένας Κριός βρίσκεται κάπου και βαριέται, αρχίζει να θέτει ερωτήσεις (ακόμα κι αν στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται για τις απαντήσεις), μιλάει με τους γείτονές του, δημιουργεί αναστάτωση με φάρσες και αστεία και γενικά γίνεται πειραχτήρι.

Ταύρος
Ο Ταύρος όταν βαριέται αισθάνεται πώς είναι σωματικά κουρασμένος και είναι κάτι πολύ έντονο για εκείνον. Νιώθει τόσο κουρασμένος που δυσκολεύεται ακόμη και να εστιάσει την προσοχή του. Όταν φτάσει στα όριά του και αισθάνεται πώς δεν αντέχει άλλο, "πετάγεται" σαν ελατήριο, καθαρίζει όλο το σπίτι και στο τέλος επιβραβεύει τον εαυτό του με ένα παγωτό!

Δίδυμος
Ένας Δίδυμος όταν βαριέται γίνεται νευρικός. Μπορεί να ζωγραφίσει ή να παίξει κάποιο παιχνίδι στον υπολογιστή ή στο κινητό. Μερικές φορές θα κάνει κάτι εντελώς ανόητο όπως το να κατεβάσει ταινίες που δεν είναι καθόλου του γούστου του απλά για να κάνει κάτι.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος αντιμετωπίζει την βαρεμάρα με δυο τρόπους. Μπορεί να αρχίσει να γκρινιάζει σε όποιον είναι κοντά του (πιθανότατα στην γάτα ή σε κάποιο άλλο κατοικίδιο) ή θα προσπαθήσει να αποσπάσει την προσοχή …του εαυτού του αθόρυβα και κρυφά.

Λέων
Όταν κάποιος κάνει έναν Λέων να βαριέται, τότε ο Λέων σκέφτεται σιωπηλά πώς θα μπορούσε να αντιστρέψει την κατάσταση. Σε καμιά περίπτωση δεν θα καταθέσει τα όπλα και θα προσπαθήσει να μετατρέψει μια ανιαρή συζήτηση ή κατάσταση σε ενδιαφέρουσα με μια εξωφρενική δήλωση ή θέτοντας μια αδύνατη ερώτηση.

Παρθένος
Αν ο Παρθένος βρίσκεται σε δημόσιο χώρο και βαριέται, θα προσπαθήσει να κρατήσει την πλήξη του για τον εαυτό του. Όταν αισθανθεί ότι θα εκραγεί, θα αρχίσει να στέλνει γραπτά μηνύματα. Αν όμως βρίσκεται σπίτι του και βαριέται, θα το ρίξει στον χορό ή θα βάλει μουσική, που είναι όμως μόνο για τα δικά του γούστα.

Ζυγός
Οι Ζυγοί είναι μεγάλοι ονειροπόλοι ακόμα κι όταν δεν βαριούνται. Σε κάθε περίπτωση αν αισθανθούν ότι πλήττουν αφόρητα θα αρχίσουν να βγάζουν selfies.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός πιστεύει πώς είναι παραγωγικός ακόμα κι όταν βαριέται οπότε προσπαθεί να βρει λύσεις στα προβλήματά του ή το ρίχνει στη ζωγραφική.

Τοξότης
Οι Τοξότες είναι τόσο ζωηροί που ακόμη κι όταν βαριούνται δεν μπορούν να καθίσουν λεπτό σε ησυχία. Μπορεί να κάνουν μια τέχνη έχοντας όμως το βλέμμα τους στο ρολόι.

Αιγόκερως
Όταν ένας Αιγόκερως βαριέται, συνήθως είναι επειδή κάνει κάτι επί της ουσίας, όπως το να περιμένει να καταθέσει ως μάρτυρας σε ένα δικαστήριο. Ο Αιγόκερως θα κάνει τότε κάτι χρήσιμο για να «σκοτώσει» την ώρα του όπως ένα επαγγελματικό τηλεφώνημα ή μια έρευνα στο διαδίκτυο πάλι για θέματα δουλειάς.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι σε αυτές τις περιπτώσεις τρώνε τα νύχια τους, χαϊδεύουν τα μαλλιά τους, δαγκώνουν το εσωτερικό των χειλιών τους – κάνουν οτιδήποτε τελοσπάντων για να μείνουν ξύπνιοι.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς κατηγορούν τους εαυτούς τους για την πλήξη τους. Με το μεγάλο δημιουργικό τους μυαλό, θα βρουν τον τρόπο να ξεφύγουν από την πλήξη. Εάν δεν τα καταφέρουν απλά θα πέσουν για ύπνο.


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.