Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

«Είμαι ιερόδουλη και δεν μου αρέσει η δουλειά μου»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μαρτυρία ακτιβίστριας και οπαδού του Τζέρεμι Κόρμπιν.

«Κατέληξα να εργάζομαι ως ιερόδουλη λόγω της αναπηρία μου εξαιτίας της οποίας αδυνατούσα να δουλέψω σε μπαρ, σε μαγαζί ή σε γραφείο και με κάποιο τρόπο έπρεπε να πληρώνω το ενοίκιο. Έγινα ιερόδουλη όταν κοιτάζοντας τις επιλογές που είχα, αυτή μου φάνηκε η καλύτερη από μια σειρά άλλες χειρότερες.

Τον περισσότερο καιρό, δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η δουλειά μου. Όπως δε μου άρεσε και η δουλειά σε ένα κατάστημα που πουλούσα ρούχα για 3,70 λίρες την ώρα ή όταν βρισκόμουν για 12 ώρες πίσω από μια μπάρα σε ένα μπαρ. Δε ξέρω κάποιον που να μη χρειάζεται να εργαστεί για να επιβιώσει. Αν τα επιδόματα υγείας και στέγασης μου εξασφάλιζαν το ενοίκιο, τους λογαριασμούς, το φαγητό και μια αξιοπρεπή ζωή δεν θα έκανα αυτή τη δουλειά, αλλά μιας και την κάνω θέλω να μπορώ να την κάνω με ασφάλεια. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μάχομαι για την αποποινικοποίηση της πορνείας στη Βρετανία. Είτε μου αρέσει η δουλειά μου, είτε όχι θα πρέπει να έχω τα εργατικά δικαιώματα που μου αξίζουν.

Ως εργάτρια του σεξ στη Μεγάλη Βρετανία, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από τη δήλωση του Τζέρεμι Κόρμπιν, ηγέτη του Εργατικού Κόμματος, να μιλάει για την αποποινικοποίηση. Ως οπαδός του Εργατικού Κόμματος και ακτιβίστρια, δηλώνω συχνά ότι οι ιερόδουλες κακοποιούνται συχνά και πέφτουν θύματα βιασμού, ότι είμαστε θύματα χωρίς δικαιώματα... Μπορείτε να σκεφτείτε ότι η πορνεία είναι ανήθικη, ή λάθος, ή αποτέλεσμα μιας πατριαρχικής κοινωνίας. Αλλά δεν μπορείτε να τα αλλάξετε όλα αυτά με νόμους που με βάζουν σε μεγαλύτερο κίνδυνο, ενώ είμαι στη δουλειά».

Η παραπάνω μαρτυρία, δημοσιεύεται στην independent και η μαρτυρία έγινε υπό το όνομα Caitriona O’ Leary αλλά είναι ψευδώνυμο. Η συγκεκριμένη ιερόδουλη, είναι στο Twitter υπό το όνομα @ LondonSexWorker.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.