Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Βελτιώνεται η υγεία της συνεπιβάτιδας του Παντελίδη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βγαίνει αργά αλλά σταθερά από την καταστολή.

Τα πρώτα χαμόγελα αισιοδοξίας σχηματίζονται τα τελευταία 24ωρα στα πρόσωπα των γιατρών της Μίνας Αρναούτη, της κοπέλας που επέβαινε στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη, η οποία νοσηλεύεται ακόμα στην Εντατική του Ευαγγελισμού σύμφωνα με την Espresso.

Βελτιώνεται η υγεία της συνεπιβάτιδας του Παντελίδη

Η κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα βγαίνει σιγά σιγά από την καταστολή και δείχνει να επικοινωνεί με το περιβάλλον. Ωστόσο βρίσκεται ακόμα σε σύγχυση, καθώς δυσκολεύεται να αντιληφθεί πού βρίσκεται. Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές αν η καλυτέρευση της υγείας της συνεχιστεί με αυτούς τους θετικούς ρυθμούς οι γιατροί εκτιμούν ότι θα μπορέσουν να την αποσωληνώσουν ακόμα και την προσεχή Δευτέρα ή Τρίτη.

Η κοπέλα μπορεί να ανασάνει για λίγο μόνη της, χωρίς μηχανική υποστήριξη, που εξακολουθεί όμως να έχει. Η νοσηλεία της θα είναι παρατεταμένη, εφόσον βγει από τη ΜΕΘ, που υπολογίζεται σε 2-3 μήνες. Αυτό που εξακολουθεί να φοβίζει τους γιατρούς είναι τα μικρόβια που μπορεί να έχει πάρει από το χώμα και από τα άλλα ξένα σώματα που είχαν εισχωρήσει στα τραύματά της.

Η συνοδηγός και φίλη της, η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου, βρίσκεται στο σπίτι της και στην κατάθεση που έδωσε είπε ότι συνομιλούσε με τον Παντελή Παντελίδη και άκουγαν μουσική, ενώ το τζιπ δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πριν τη στροφή.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.