Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Αλεξανδρούπολη: Δυο συλλήψεις και κατάσχεση 2,5 και πλέον τόνων ακατάλληλων οστράκων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δύο τόνους και τριακόσια κιλά όστρακα (είδος αχιβάδα), ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης λαθρομετανάστευσης Ροδόπης.

Ειδικότερα τα 1094 κιλά οστράκων μετέφερε με το Επιβατικό Ιδιωτικής Χρήσης (Ε.Ι.Χ.) αυτοκίνητό του, με σκοπό την πώληση, 49χρονος που συνελήφθη στην επαρχιακή οδό Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής, ενώ τα 1236 κιλά μετέφεραν, με σκοπό την εμπορία, με τα Ε.Ι.Χ. οχήματά τους ένας 28χρονος και ένας 29χρονος που συνελήφθησαν επί της Εγνατίας οδού, πλησίον της Αλεξανδρούπολης.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τον έλεγχο του τμήματος κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, προέκυψε ότι το σύνολο των οστράκων δεν συνοδευόταν από τα προβλεπόμενα έγγραφα αναφορικά με την προέλευσή τους, δεν υπήρχε η προβλεπόμενη επισήμανση σε αυτά, ενώ τα τρία οχήματα δεν ήταν κατάλληλα για τη μεταφορά οστρακοειδών.

Η λιμενική αρχή Αλεξανδρούπολης κατέσχεσε τα οχήματα καθώς και τα όστρακα τα οποία πρόκειται να καταστραφούν.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.