Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Μυστήριο με τον τραγικό επίλογο της Γερμανίδας σολίστ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με τον πιο τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία στο θρίλερ της εξαφάνισης της διάσημης σολίστ της Καμεράτας Ελίζαμπεθ Σέιφερ.

Η 51χρονη Γερμανίδα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 18 Μαρτίου, βρέθηκε νεκρή στο δάσος της Καισαριανής, στους πρόποδες του Υμηττού, με ένα βαθύ τραύμα στις φλέβες του χεριού της, όπως αναφέρει η "Espresso".



Ένας περιπατητής αντίκρυσε το ανατριχιαστικό θέαμα του άψυχου κορμιού το πρωί του Σαββάτου και ειδοποίησε την Αστυνομία. Αμέσως έφτασε ο σύζυγός της, ο επίσης καταξιωμένος πιανίστας Σπύρος Κουτσουβέλης, ο οποίος υπέστη σοκ όταν αναγνώρισε τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τη νεκροψία που διενέργησε επί τόπου ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνια, εκτός από το τραύμα στο εσωτερικό του αριστερού καρπού, στη σορό της άτυχης γυναίκας δεν υπήχαν άλλα τραύματα που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια, ούτε ίχνη πάλης, αναφέρει η "Εspresso".

Δίπλα της βρέθηκε ένα χρησιμοποιημένο ξυραφάκι με ίχνη αίματος, ένα κινητό τηλέφωνο και μια μικρή τσάντα με προσωπικά της αντικείμενα.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία, ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν σήμερα το μεσημέρι, μετά τη νεκροτομή στο πτώμα της άτυχης σολίστ. Το πιο σημαντικό στοιχείο που θα δώσει κατεύθυνση στις έρευνες είναι πόσες ημέρες ήταν νεκρή η Ελίζαμπεθ Σέιφερ.

Αν προκύψει πως ο θάνατος επήλθε λίγα 24ωρα προτού εντοπιστεί το πτώμα της, τότε τα δεδομένα αλλάζουν και το μυστήριο περιπλέκεται, καθώς θα πρέπει να διερευνηθεί που βρισκόταν όλες αυτές τις ημέρες.

Η 51χρονη σολίστ εξαφανίστηκε από το σπίτι της το απόγευμα της Παρασκευής 18 Μαρτίου, έπειτα από έναν καυγά που είχε στην Καμεράτα με συνάδελφό της.

Ο σύζυγός της κίνησε γη και ουρανό για να βρει την αγαπημένη του, ώσπου πληροφορήθηκε ότι είχε "φύγει" για πάντα.

------------

Οι διαφορές της σολίστ με τους συναδέλφους της και ο καυγάς στις πρόβες


Στις διαφορές που είχε η διάσημη σολίστ Ελίζαμπεθ Σέιφερ με συναδέλφους της στην Καμεράτα εστιάζουν τις έρευνες τους οι Αρχές, στην προσπάθειά τους να ρίξουν φως στα αίτια που την έσπρωξαν στο θάνατο.

"Υφίστατο bullying επαγγελματικό εδώ και πολλά χρόνια. Είχε κουραστεί από αυτή την κατάσταση σε ψυχολογικό επίπεδο, λόγω των συχνών αντιπαραθέσεων με συγκεκριμένο συνεργάτη της" είχε αποκαλύψει ο σύζυγός της, Σπύρος Κουτσουβέλης, κατά τη διάρκεια των προσπαθειών του για την ανέρευση αναφέρει δημοσίευμα της "Εspresso".

Μάλιστα, είχε προσθέσει τότε ότι το απόγευμα της Παρασκευής 18 Μαρτίου, λίγο πριν εξαφανιστεί, η σύζυγος του ήταν πολύ ταραγμένη. "Προηγήθηκε μια έντονη αντιπαράθεση με αυτό το άτομο, όταν είχε πάει το πρωί στην πρόβα. Γύρισε στο σπίτι, άφησε το όργανό της και έφυγε χωρίς να πάρει χρήματα, ούτε κάποιο έγγραφο, και από τότε αγνοείται" είχε πει.

Έκτοτε, τα ίχνη της 51χρονης είχαν χαθεί και ο Σπύρος Κουτσουβέλης απευθύνθηκε στις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να την εντοπίσει.



Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.