Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Εκδηλώσεις λατρείας στον τάφο του Παντελίδη - Που ψάχνει η Αστυνομία αυτούς που έκλεψαν 200.000 ευρώ από τη "θυρίδα"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γεμίζει κόσμο το νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης, καθημερινά, καθώς άνθρωποι κάθε ηλικίας εξακολουθούν να αφήνουν λουλούδια ή σημειώματα για τον αγαπημένο τους Παντελή Παντελίδη.

Με δάκρυα στα μάτια και αρκετοί φορώντας μαύρα ρούχα, οι θαυμαστές και οι θαυμάστριες του άτυχου τραγουδιστή γίνονται ένα γύρω από τον τάφο του τραγουδιστή, σιγοτραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες του.

Αμέτρητα είναι, βέβαια, τα κεριά γύρω από τον τάφο αλλά και τα "βουνά" από λουλούδια σε βάζα και γλάστρες, καθώς και τα μηνύματα αγάπης γραμμένα σε κάρτες και κόλλες χάρτι, που τοποθετούνται μέσα σε διάφανους φακέλους με προορισμό την οικογένεια Παντελίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, το βασικό κομμάτι του τάφου ολοκληρώθηκε το συντομότερο δυνατό, καθώς η λατρεία του κόσμου (ειδικά τις πρώτες μέρες μετά την ταφή του καλλιτέχνη) ήταν τέτοια που κάποιοι έφταναν στο σημείο και έφευγαν με μια χούφτα χώμα!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χρειάστηκε ακόμα και η παρέμβαση της ομάδας ΔΙΑΣ, ώστε να σταματήσει αυτή η "πώρωση" εντός του νεκροταφείου.

Παράλληλα, συνεχίζεται και η κοσμοσυρροή στο σημείο του δυστυχήματος, στη στροφή προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου ο άτυχος καλλιτέχνης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα και άφησε την τελευταία του πνοή.

--------------

Στο μικροσκόπιο των ανδρών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μπαίνουν πλέον τα διαδικτυακά ίχνη των χάκερ που, σύμφωνα με μήνυση της οικογένειας Παντελίδη, εισέβαλαν στη "θυρίδα" του αδικοχαμένου τραγουδιστή μία ημέρα μετά το θάνατό του και άρπαξαν ακυκλοφόρητα τραγούδια, βίντεο, φωτογραφίες, αλλά και ποσά από προβαλλόμενες διαφημίσεις.

Η Αστυνομία άρχισε τις έρευνες μετά τη μήνυση κατά αγνώστων που κατέθεσαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών την περασμένη Τρίτη οι γονείς και ο αδελφός του άτυχου 32χρονου, και ερευνά όλα τα στοιχεία που θα την οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών.

Σύμφωνα με τις περιγραφές της οικογένειας, παντώς, τα "κοράκια" φαίνεται ότι έδρασαν με μεθοδικότητα, παραβιάζοντας διαδοχικά όλους τους λογαριασμούς του Παντελή Παντελίδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του, σπάζοντας του κωδικούς ασφαλείας.

Εξάλλου, φέρεται ότι κατάφεραν να αποσπάσουν ποσά, που, σύμφωνα με το περιεχόμενο της μήνυσης, υπερβάινουν τα 200.000 ευρώ από τις διαφημιστικές καταχωρίσεις στον λογαριασμό του στο YouTube.


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.