Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Το σπίτι στη Βρετανία όπου κρατούνταν αιχμάλωτες δύο σκλάβες του σεξ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τις είχαν εξαπατήσει συμπατριώτες τους από τη Ρουμανία - Δείτε φωτογραφίες.

Το σκληρό πρόσωπο του trafficking γνώρισαν δύο 18χρονες που κρατούνταν αιχμάλωτες από τρεις Ρουμάνους μετανάστες σε σπίτι στη Βρετανία και εξαναγκάζονταν να ικανοποιούν σεξουαλικά πελάτες, οι οποίοι τις εντόπιζαν κατόπιν αγγελίας σε ιστοσελίδα.

Οι τρεις δράστες είχαν μεταφέρει τις νεαρές γυναίκες στη Βρετανία πριν από περίπου δύο εβδομάδες με τη δέσμευση πως θα τους έβρισκαν δουλειά ως καμαριέρες αλλά στη συνέχεια της έκλεισαν σε σπίτι στο Preston του Lancashire και τις εξανάγκαζαν να εκδίδονται.

Οι συνθήκες στις οποίες ζούσαν αποτυπώνονται στις φωτογραφίες του σπιτιού αυτού, όπου τα δωμάτια ήταν εξοπλισμένα με τα απαραίτητα, δηλαδή ένα κρεβάτι. Χρησιμοποιημένα σεντόνια και σκεπάσματα σε όλα και τίποτα άλλο, είναι η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν εισέβαλαν στο χώρο μαρτυρίου των δύο 18χρονων.

Τα κορίτσια απειλούνταν είτε με βία προς τις ίδιες είτε προς τις οικογένειές τους, πίσω στην πατρίδα τους, εάν δεν υπάκουαν ή επιχειρούσαν να διαφύγουν.

Σύμφωνα με τη Daily Mail εκτός από τους «πελάτες», τις βίαζαν επανειλημμένα και οι «ιδιοκτήτες» τους. «Έκοψε τις φλέβες μου θεωρώντας πως είναι καλύτερο να τερματίσω η ίδια τη ζωή μου πριν με σκοτώσει εκείνος», είπε ένα από τα κορίτσια στις Αρχές.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχους τον 26χρονο Marius Petre, τον 34χρονο Αdrian Matei και τον 35χρονο Ionut Ion.

Το ένα από τα κορίτσια περιέγραψε πώς γνωρίστηκαν με τους δύο από τους τρεις άνδρες σε ντίσκο στη Ρουμανία και πώς συμφώνησε να πάει στη Βρετανία να δουλέψει σε ξενοδοχείο για να πληρώσει ιατρικά έξοδα της άρρωστης μητέρας της.

«Βγήκαμε μερικές φορές για έναν καφέ και μας έλεγαν να πάμε μαζί τους στη Βρετανία να δουλέψουμε σε ξενοδοχείο. Όταν φτάσαμε μας είπαν πως δεν ήταν αλήθεια αυτό και πως θα δουλεύαμε ως πόρνες. Αρχικά αρνήθηκα και είπε πως δεν ήθελα να το κάνω αλλά μετά επειδή φοβόμουν πως θα με χτυπούσε είπα εντάξει», περιέγραψε στο δικαστήριο, «δεν ήξερα τι να κάνω, εκείνος μου έλεγε πως δεν είχε νόημα να φύγω γιατί θα με έβρισκε όπου κι αν πήγαινα».

Ένας από τους πελάτες της δεν ήθελε σεξ αλλά της είπε πως θα τις έδινε χρήματα να στείλει στη μητέρα της στη Ρουμανία.

Οι τρεις άνδρες αρνήθηκαν κάθε κατηγορία αλλά καταδικάστηκαν και η ποινή τους θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο. Ένας από τους δικηγόρους τους υποστήριξε στο δικαστήριο πως το ένα κορίτσι «είχε ενθουσιαστεί με την ιδέα πως θα έβγαζε λεφτά από την πορνεία».














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.