Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Δε θα πιστεύετε τι βρήκαν οι γιατροί στο αυτί ανήλικης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι έκρυβε ένας απλός ερεθισμός.

Τι μπορεί να κρύβει ένας ερεθισμός στο αυτί; Κάτι που άφησε έκπληκτους τους γιατρούς, όταν διαπίστωσαν ότι εντός του αυτιού μιας 12χρονης, μυρμήγκια είχαν φτιάξει τη φωλιά τους. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, οι γιατροί έχουν βγάλει, μέχρι στιγμής, ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 1.000 μυρμήγκια από τα αυτιά της Shreya Darji με τους επιστήμονες να σαστίζουν ως προς το πώς και γιατί τα έντομα αναπτύχθηκαν κυριολεκτικά, μέσα στο κεφάλι της.

Η 12χρονη, από το Deesa, στο Gujarat της δυτικής Ινδίας αρχικά είχε μια μικρή ενόχληση στο αυτί της τον περασμένο Αύγουστο. Ο ωτορινολαρυγγολόγος Jawahar Talsania, τόνισε ότι παρά τις αξονικές και τις ακτινογραφίες δεν διαπίστωσαν το παραμικρό. «Δεν μπορέσαμε να βρούμε κάποια ανωμαλία στο αυτί της. Δεν πονούσε –παρά το γεγονός ότι τα μυρμήγκια την τσιμπούσαν – και δεν εντοπίσαμε κάποιο τραυματισμό στο τύμπανό της. Η οικογένεια ζει μια φυσιολογική ζωή σε ένα υγιές περιβάλλον, οπότε δε μπορούμε καν να τους κατηγορήσουμε για τις συνθήκες διαβίωσης. Δεν έχω δει κάτι τέτοιο καθ΄όλη τη πορεία της καριέρας μου», ανέφερε ο γιατρός.

Ο γιατρός σημείωσε επίσης ότι προσπάθησαν να προκαλέσουν ασφυξία στα μυρμήγκια με σταγόνες, αλλά αυτά συνέχισαν να αναπτύσσονται. «Δε πιστεύουμε ότι τα μυρμήγκια γεννούν αυγά μέσα στο αυτί καθώς δεν έχουμε εντοπίσει τη βασίλισσα», εξηγεί. «Είμαστε εντελώς μπερδεμένοι», λέει προσθέτοντας ότι έχει ήδη χρησιμοποιηθεί μια κάμερα μέσα στο αυτί για να ελέγξουν αν υπάρχει κάποιο «δωμάτιο» με αυγά.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.