Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Έρευνα στην Καλαμάτα για τη χορήγηση στεγαστικών δανείων σε Ρομά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης επισκέφτηκαν το δημαρχείο.

Το δημαρχείο Καλαμάτας επισκέφτηκαν σήμερα στελέχη του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, στα οποία έχει ανατεθεί η διενέργεια ελέγχου, σχετικά με τη νομιμότητα υλοποίησης του προγράμματος χορήγησης στεγαστικών δανείων σε έλληνες αθίγγανους, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Καλαμάτας.

Ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, δέχθηκε τους επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης, παρουσία του γενικού γραμματέα του δήμου και τους ενημέρωσε για τις πολύχρονες προσπάθειες του δήμου Καλαμάτας για την αποκατάσταση της νομιμότητας στην περιοχή της Αγίας Τριάδος, όπου υπάρχει παράνομος και αυθαίρετος οικισμός αθιγγάνων και για τη μετεγκατάσταση, αυτών που που διαμένουν εκεί, στην Μπιρμπίτα, χώρο που είναι αδειοδοτημένος ως κατασκήνωση μη τουριστικού χαρακτήρα.

Ο κ. Νίκας καλωσόρισε τη διενέργεια ελέγχου, ώστε να εντοπισθεί η χορήγηση δανείων σε αθιγγάνους με σκοπό την αγορά οικοπέδων για τη στέγασή τους και το πώς εν τέλει χρησιμοποιήθηκαν τα χρήματα αυτά, ενώ έδωσε εντολή να παρασχεθεί η αναγκαία ενημέρωση από πλευράς δήμου Καλαμάτας προς τους επιθεωρητές.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.