Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Δεκατέσσερα σακιά αλεύρι, 700 αυγά και 26 μπουκάλια γάλα για ένα ρεκόρ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε τι έφτιαξε ο σεφ James Haywood.

Ο σεφ James Haywood θέλησε να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ και τα κατάφερε! Έφτιαξε και έβαλε σε στοίβα 123 τηγανίτες (τα λεγόμενα pancakes) οι οποίες ξεπέρασαν το ένα μέτρο!

Το εγχείρημα έγινε στο Center Parcs στο Nottingham τη Δευτέρα και χρειάστηκαν τέσσερα άτομα, ώστε να μαγειρευτούν όλα αυτά τα pancakes και να στηθούν το ένα πάνω στο άλλο. Όπως θα δείτε στο βίντεο τελικά το να σπας το παγκόσμιο ρεκόρ με μια στοίβα pancakes είναι ένα αρκετά τεχνικό ζήτημα, που απαιτεί ένα αλφάδι και μερικά πολύ συγκεκριμένα μεγέθη τηγανίτας. Ευτυχώς τα pancakes του James μετρήθηκαν και πληρούσαν τα αυστηρά κριτήρια του επίσημου κριτή των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες και έτσι τα κατάφερε!

Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία μετρήθηκε η στοίβα η οποία είχε ύψος 101,8 εκατοστά και στάθηκε χωρίς υποστήριξη για πέντε δευτερόλεπτα, χρόνο αρκετό για να δώσει στον σεφ το ρεκόρ για το συγκεκριμένο εγχείρημα. «Είναι μια ανακούφιση μετά από όλη αυτή τη δουλειά που είχαμε κάνει γι’ αυτό και είμαι πολύ περήφανος» είπε ο ίδιος. Για να το κάνει βέβαια αυτό χρειάστηκε σύμφωνα με την Telegraph, 14 σακιά αλεύρι, 700 αυγά και 26 μπουκάλια γάλα!



Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.