Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πού απαγορεύεται η είσοδος των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων και των λεωφορείων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έθεσε σε ισχύ η αστυνομική διεύθυνση Ημαθίας λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων. Συγκεκριμένα, για σήμερα, Κυριακή και αύριο, Δευτέρα, από τις 11 το πρωί και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί και από τις 6 το απόγευμα και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, απαγορεύεται η είσοδος όλων των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων και των λεωφορείων που πρόκειται να διέλθουν από την κοιλάδα των Τεμπών, από την Εγνατία Οδό στον αυτοκινητόδρομο Πατρών- Αθηνών - Θεσσαλονίκης - Ευζώνων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα μέσω του κόμβου Κλειδίου.

Για τα ίδια οχήματα ισχύει, επίσης, απαγόρευση εισόδου και κυκλοφορίας στην παλιά εθνική οδό Αλεξάνδρειας - Κατερίνης, από τον κόμβο Νησελίου μέχρι τα όρια των νομών Ημαθίας και Πιερίας στο ρεύμα προς Κατερίνη, καθώς και στο ρεύμα προς Αθήνα.

Φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και λεωφορεία απαγορεύεται, επίσης, να εισέλθουν στην επαρχιακή οδό Βέροιας- Μελίκης-Κυψέλης-παλαιάς εθνικής οδού Αλεξάνδρειας-Κατερίνης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κυψέλη, μέσω του κόμβου της Βέροιας. Η κυκλοφορία των παραπάνω οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.