Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Βαριές καταγγελίες μετά το πόρισμα της ΕΔΕ για το θάνατο της μικρής Μελίνας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βαριά υπονοούμενα για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η ΕΔΕ για την αναισθησιολόγο που εμπλέκεται στην υπόθεση του θανάτου της μικρής Μελίνας στην Κρήτη, αφήνει η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ και του πειθαρχικού συμβουλίου.

Η κ. Παγώνη κατήγγειλε με δηλώσεις της ότι δεν έχει γίνει σωστά η διαδικασία παραπομπής της υπόθεσης από το νοσοκομείο της Κρήτης, καθώς δεν κατονομαζόταν κάποιος υπεύθυνος

"Η διαδικασία σήμερα σταμάτησε διότι δεν εχει γίνει σωστά η διαδικασία παραπομπής της υπόθεσης από το νοσοκομείο της Κρήτης, ούτε έχει κατονομαστεί κάποιος υπεύθυνος. Γενικότατα, υπάρχει μια εισήγηση ότι υπάρχει απώλεια οπιούχων φαρμάκων. Τίποτα άλλο" δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Παγώνη.

Όπως είπε ο φάκελος επιστρέφει στο νοσοκομείο της Κρήτης. "Το νοσοκομείο με εισήγηση του νομικού συμβούλου πρεπει να παραπέμψει πάλι από την αρχή στη ΔΥΠΕ τη διαδικασία, ξεκινώντας και κατονομάζοντας για ποιο πειθαρχικό αδίκημα, ποιος και γιατί παραπέμπεται", τόνισε, λέγοντας πως η διαδικασία έπρεπε να είχε γίνει σωστά απο το νοσοκομείο.

"Την ευθύνη την έχει το νοσοκομείο. Εμείς θα στείλουμε το φάκελο. Όταν το νοσοκομείο του Ηρακλείου στείλει το φάκελο στη ΔΥΠΕ και η ΔΥΠΕ τον στείλει πίσω σε εμας, τότε θα συνεχίσουμε" συνέχισε και ξεκαθάρισε ότι στον φάκελο δεν υπήρχε παραπομπή. "Πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένη παραπομπη για αδίκημα. Το νοσοκομείο δεν είχε στείλει τέτοιο χαρτί. Ο φάκελος που εστάλη δεν είχε τη συγκεκριμένη παραπομπή για αδίκημα. Το υπουργείο ας δει ποιος έχει τις ευθύνες".


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.