Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Η τούρτα της αυτιστικής κοπέλας που έγινε viral

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια κοπέλα από το Μίσιγκαν φωτογράφισε την τούρτα γενεθλίων που της ετοίμασε μια υπάλληλος ζαχαροπλαστείου με αυτισμό και ύστερα ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook. H Lisa Sarber Aldrich έγραψε στο Facebook ότι επισκέφθηκε ένα ζαχαροπλαστείο προκειμένου να της διακοσμήσουν την τούρτα γενεθλίων της. Όταν συναντήθηκε λοιπόν με μια υπάλληλο του καταστήματος ζαχαροπλαστικής, της ανακοίνωσε το μήνυμα που επιθυμούσε να αναγράφεται στην τούρτα της. Η υπάλληλος ζήτησε από την πελάτισσα μερικά δευτερόλεπτα και μετά από λίγο επέστρεψε με την τούρτα. Τότε η Aldrich συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν ακριβώς αυτό που είχε στο μυαλό της.

«Αρχικά κοίταξα την υπάλληλο στα μάτια και της ζήτησα ευχαριστώ χωρίς να έχω ακόμα παρατηρήσει την τούρτα μου. Μετά όμως παρατήρησα την τούρτα και με έπιασε νευρικό γέλιο , όταν το ξανασκέφτηκα η τούρτα δεν μου φαινόταν και τόσο άσχημη τελικά. Σκέφτηκα μάλιστα, ότι μερικοί άνθρωποι θα το έβρισκαν αστείο».

Όταν πήγα πίσω στο κατάστημα για να πληρώσω την τούρτα οι υπεύθυνοι του ζαχαροπλαστείου με ενημέρωσαν, ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος έπασχε από αυτισμό.

«Σε ευχαριστούμε που της έδωσες αυτή την ευκαιρία, υποτίθεται ότι δεν είναι εδώ για να γράφει μηνύματα πάνω σε τούρτες, αλλά με την κίνησή σου, της έφτιαξες την ημέρα», είπαν οι υπεύθυνοι στην Aldrich.

Δείτε τη φώτο εδώ:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.