Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Στο 9% της αγοράς έχουν διεισδύσει τα Windows 10

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Παρά τις δωρεάν αναβαθμίσεις έπεσε ο ρυθμός της Microsoft.

Παρόλο που οι ειδοποιήσεις για δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 ήταν συνεχείς, το λειτουργικό φαίνεται πως δεν έχει διεισδύσει σημαντικά στην αγορά. Ειδικότερα, τέσσερις μήνες μετά το λανάσαρισμά τους, τα Windows 10 βρίσκονται στο 9% της αγοράς, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Net Applications.

Το λειτουργικό εγκαταστάθηκε σε πάνω από 75 εκατομμύρια υπολογιστές τον πρώτο μήνα και πέρασε τους 110 εκατομμύρια σε δέκα εβδομάδες. Παρόλο που δεν έχουμε νεότερα στοιχεία, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως η Microsoft θέλει να φτάσει το ορόσημο των 1 δισ. συσκευών σε περίπου 2 με 3 χρόνια.

Η διείσδυση, σύμφωνα με το Venture Beat, βρισκόταν στο 7,94% τον Οκτώβριο, γεγονός που δείχνει ότι ο ρυθμός έπεσε δραματικά. Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το θέμα, η Microsoft ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Baidu στην Κίνα για προώθηση του νέου λειτουργικού.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως το Νοέμβριο, οι προκάτοχοι των Windows 10 δεν είχαν διαρροές. Μάλιστα τα Windows 8 κέρδισαν ποσοστό 0.34% στην αγορά και τα Windows 8.1 έφτασαν το 11,15%.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.