Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Μπιλ Κόσμπι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι εισαγγελικές αρχές της Πενσιλβάνια ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο κωμικός ηθοποιός Μπιλ Κόσμπι διώκεται με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης για ένα περιστατικό το 2004.

Είναι η πρώτη φορά έπειτα από πολλούς μήνες και δεκάδες καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς εναντίον του που η αμερικανική Δικαιοσύνη θέτει στο στόχαστρό της τον διάσημο πρωταγωνιστή, ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστή αργότερα σήμερα.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Μπιλ Κόσμπι

Ένα ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος του ηθοποιού καθώς φέρεται να νάρκωσε και να κακοποίησε σεξουαλικά μια γυναίκα στην έπαυλή του, στην περιοχή της Φιλαδέλφειας, τον Ιανουάριο του 2004.

Πρόκειται για μια πρώην εργαζόμενη στο πανεπιστήμιο του Τεμπλ, όπως είπε ο αντιεισαγγελέας της κομητείας του Μοντγκόμερι, Κέβιν Στιλ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Ο Κόσμπι τη γνώρισε στο πλαίσιο μιας συνάντησης με την ομάδα μπάσκετ γυναικών του πανεπιστημίου.

Το γραφείο του εισαγγελέα της πολιτείας του Μοντγκόμερι επισήμανε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου ότι νέες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας φέτος σχετικά με την υπόθεση αυτή.

Το φερόμενο θύμα φαίνεται πως θεωρούσε τον Μπιλ Κόσμπι «μέντορα και φίλο», εξήγησε ο αντιεισαγγελέας.

Βάσει των στοιχείων της έρευνας, ο 78χρονος σήμερα ηθοποιός έδωσε στο θύμα του χάπια και τη νάρκωσε, προτού της επιτεθεί σεξουαλικά.

Περισσότερες από 50 γυναίκες υποστηρίζουν ότι ο Κόσμπι τις νάρκωσε και τις κακοποίησε πριν από πολλές δεκαετίες. Ορισμένες από τις υποθέσεις χρονολογούνται έως και το 1960 με αποτέλεσμα τα εγκλήματα να έχουν παραγραφεί.

Ο Κόσμπι έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν έχει προβεί σε κανένα σφάλμα και ποτέ έως σήμερα δεν διώχθηκε ποινικά.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.