Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Γέννησε στο σπίτι και μετά από λίγο μαγείρεψε το χριστουγεννιάτικο φαγητό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η σούπερ μαμά που μέσα σε 7 ώρες έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και τάισε την οικογένεια.

Η 32χρονη Candice Fuller είναι μια μαμά που γέννησε ένα αξιολάτρευτο αγοράκι στο σπίτι το πρωί των Χριστουγέννων και λίγες ώρες αργότερα κατάφερε να μαγειρέψει για το γιορτινό τραπέζι. Η γυναίκα έφερε στη ζωή το μωρό της στις 05:55 τα ξημερώματα στο σπίτι της, αλλά στις 12:30 το μεσημέρι ξεκίνησε να μαγειρεύει για το Χριστουγεννιάτικο δείπνο για να ευχαριστήσει την οικογένεια της και την 4χρονη κόρη της!

Η γυναίκα που είναι επαγγελματίας μακιγιέζ στη Βρετανία άνοιξε επίσης όλα τα Χριστούγεννα δώρα με όλη την οικογένειά της μόλις μισή ώρα μετά τη γέννηση. Η ίδια, μιλώντας στη Mirror, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν μου έσπασαν τα νερά σε μια από τις πιο «γνωστές» μέρες του χρόνου. Το ένα λεπτό γεννούσα το μωρό μου και το επόμενο ετοίμαζα μια γαλοπούλα. Ήταν μια τρελή μέρα, αλλά ήταν το τέλειο δώρο και δεν θα μπορούσε να έχει προγραμματιστεί κάτι καλύτερο».



Η Candice, που ζει με τον σύζυγό της Karl, ένα 34χρονο μηχανικό, τηλεφώνησε στη μαία της, όταν τα νερά της έσπασαν στις 2:30 τα ξημερώματα των Χριστουγέννων και ο τοκετός ξεκίνησε στις 5.00 π.μ. Η ίδια πρόσθεσε: «Εμείς απλά δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Ο Karl τηλεφώνησε στη μαμά και το μπαμπά μου, επειδή ανησυχούσαμε για τη φροντίδα της κόρης μας Sienna, το πρωί των Χριστουγέννων. Έφτασαν στο περίπου στις 6:30, αλλά τότε είχαν όλα τελειώσει. Όταν η Sienna ξύπνησε, οι τέσσερις μας ήμασταν εμάς ήταν στο μπροστινό δωμάτιο κρατώντας τον μικρό Harvey».



Ο τοκετός όμως δεν πτόησε την 32χρονη η οποία λίγες ώρες μετά ξεκίνησε να φτιάχνει το Χριστουγεννιάτικο δείπνο για την οικογένεια. Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, ξεκίνησε το μαγείρεμα του γεύματος με τη μαμά της ενώ ο σύζυγός της και ο μπαμπάς της φρόντιζαν τα δύο παιδιά.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.