Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Το μυστικό για να κρατήσουν τα περισσεύματα της γαλοπούλας στο ψυγείο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα τέσσερα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Η τροφική δηλητηρίαση από τη γαλοπούλα κρατάει καλά μέσα στις γιορτές κάθε χρόνο. Άλλωστε αυτές τις μέρες το ψυγείο είναι γεμάτο από φαγητό που περίσσεψε...

Οπως εξηγεί ο μικροβιολόγος Martin Goldberg, του Nottingham Trent University στη Daily Mail για να κρατήσει η γαλοπούλα στο ψυγείο πρέπει να εφαρμοστούν ορισμένοι απλοί κανόνες.

1)Δεν πρέπει να βάζετε στο ψυγείο ζεστό φαγητό, επειδή αυξάνει τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του ψυγείου. Αυτό μπορεί να προκαλέσει βακτήρια στα τρόφιμα για να αρχίσει ο πολλαπλασιασμός.

2)Το κλειδί είναι να κρυώσει η γαλοπούλα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

3)Το ψυγείο πρέπει να είναι ρυθμισμένο σε θερμοκρασία 3 - 5 βαθμών Κελσίου. Τα βακτήρια θα αρχίσουν να αναπτύσσονται σε οποιαδήποτε θερμοκρασία πάνω από 8 βαθμούς.

4)Μόλις μαζέψετε το τραπέζι πρέπει να βάλετε τα περισσεύματα στο ψυγείο.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.