Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Δέκα κορίτσια που μοιάζουν με ψεύτικες κούκλες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε φωτογραφίες.

Θέλουν να μοιάζουν με κούκλες, το προσπάθησαν και το πέτυχαν. Άλλες γεννήθηκαν σαν κούκλες και το εκμεταλλεύτηκαν. Οι δέκα γυναίκες που θα δείτε στις φωτογραφίες μοιάζουν πραγματικά σαν ψεύτικες!

1. Dakota Rose



Το 22χρονο μοντέλο, γνωστό ως Kotakoti, εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια έχει γίνει πολύ δημοφιλές σε χώρες όπως η Ιαπωνία και η Κίνα λόγω της ομοιότητάς του με κούκλα. Μάλιστα η ίδια το ενισχύει, καθώς ντύνεται σαν barbie και ίσως σε ένα βαθμό το «εκμεταλλεύεται» κιόλας.



2. Venus Palermo



Η Venus Angelic όπως είναι το κανονικό της όνομα από 15 ετών έχει εμμονή να μοιάζει με κούκλα και το πετυχαίνει. Η νεαρή από το Λονδίνο ανεβάζει το κανάλι της στο YouTube συμβουλές ομορφιάς και μόδας για γυναίκες και «σαρώνει» όχι τόσο γι’ αυτά που λέει αλλά για την εμφάνισή της.



3. Lily Cole



Το 27χρονο μοντέλο από τη Βρετανία έγινε γνωστή για το πρόσωπό της που μοιάζει με πορσελάνινη κούκλα. Μάλιστα το ψευδώνυμό της είναι «Κορίτσι από πορσελάνη» και είναι παράλληλα και ηθοποιός.

4. Lin Ke Tong



Γεννημένη το Σεπτέμβριο του 1988 η Lin Ke Tong είναι μοντέλο διαφημίσεων, 27 ετών και έχει ύψος 1.72. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι το πρόσωπό της που μοιάζει με μια ψεύτικη κούκλα.

5. Alodia Gosiengfiao



Το κορίτσι από τις Φιλιππίνες είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο για το σχεδιασμό και τη δημιουργικότητα της στο κουστουμοπαιχνίδι (παιχνίδι με κοστούμια, συνήθως εμπνευσμένα από χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών ή κόμικ), αλλά και για το γεγονός ότι φαίνεται πιο αληθινή από τους πραγματικούς χαρακτήρες που απεικονίζει.

6. Wang Jiayun



Η Κινέζα Wang Jiayun έχει γίνει διάσημη στο κορεατικό διαδίκτυο γιατί μοιάζει με μια φουσκωτή κούκλα. Wang Jiayun είναι 164 εκατοστών ύψος και ζυγίζει 42 κιλά. Γεννήθηκε στο Χονγκ Κονγκ, και σήμερα κατοικεί στο Shenzhen της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ, την Κίνας.

7. Η Κινέζα κούκλα



Δεν είναι γνωστό το όνομά της, αλλά θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ψεύτικη! Ακόμα και ο τρόπος που ποζάρει είναι για να μοιάζει σαν μια πλαστική κούκλα! Από τις πιο εντυπωσιακές...

8. Charlotte Hothman



Οι Μπάρμπι συνήθως προορίζονται για νεαρά κορίτσια αλλά η 27χρονη ήταν τόσο παθιασμένη με τη συλλογή της από κούκλες που ξόδεψε 10.000 λίρες σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει με τις κούκλες της. Έχει βάψει τα μαλλιά της ξανθά, έχει βάλει κολλαγόνο στα χείλη και φυσικά όλα αυτά τα συνδύασε με τα κατάλληλα ρούχα.

9. Jessica



Το κορίτσι που εργάζεται σε πρακτορείο μοντέλων και προχώρησε σε μια σειρά επεμβάσεων για να μοιάζει σαν μια ψεύτικη κούκλα σε μελαχρινή έκδοση! Και το πέτυχε ως ένα βαθμό...

10. Η Ρωσίδα Barbie



Λίγα είναι γνωστά για αυτήν την κοπέλα που μοιάζει με μια πραγματική Barbie, εκτός από το γεγονός ότι είναι Α) πραγματική γυναίκα Β) σέξι και Γ) είναι από τη Ρωσία. Βέβαια μάλλον δεν γεννήθηκε έτσι και έκανε κάποιες... παρεμβάσεις στο σώμα της.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.