Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Αυτοί οι γονείς έκαναν το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο στα παιδιά τους!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 36χρονη μητέρα Courtney Solstad, η οποία μένει στο Ντάλας του Τέξας έκανε το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο στις κόρες της: υιοθέτησε μαζί με τον σύζυγό της ένα αγοράκι με το όνομα Nathan!

Και προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα τρία κοριτσάκια θα θυμούνται για πάντα εκείνη την πρώτη συνάντηση με τον αδερφό τους, η Courtney και η σύζυγός της Steve, κατέγραψαν την γνωριμία με μια κάμερα και έφτιαξαν ένα πολύ συγκινητικό βίντεο το οποίο δείχνει τα τρία κοριτσάκια να ξεσπάνε σε δάκρυα ευτυχίας όταν πρωτοαντίζουν τον αδερφούλη τους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!



Η ίδια η Courtney δημοσίευσε το βίντεο στον λογαριασμό της στο Facebook, δηλώνοντας: «Τα κορίτσια μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήξεραν τίποτα για τον Nathan. Τους είπαμε απλά ότι το δώρο των Χριστουγέννων τους είναι κάτω από το δέντρο!».



Όπως είναι φυσικό, το βίντεο ξεπέρασε τις 400.000 προβολές και έγινε viral! Δείτε στο βίντεο τις μικρές Chloe, Emma και Maci τρελαμένες από ευτυχία για το νέο μέλος της οικογένειάς τους! Η μία μάλιστα ρωτά μήπως πρέπει να πλύνει τα χέρια της και αν μπορεί να αγγίξει τον αδερφούλη της!




Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.