Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Khloe Kardashian: "O Lamar Odom μπορεί να μην ολοκληρώσει ποτέ τη θεραπεία του"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

H Khloe Kardashian μίλησε ανοιχτά σχετικά με τη μακροπρόθεσμη θεραπεία στην οποία έχει υποβληθεί ο εν διαστάσει σύζυγός της, Lamar Odom, μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, τον περασμένο μήνα.

Η 31χρονη σταρ αποκάλυψε πως προσπαθεί να κάνει θετικές σκέψεις, παρόλο που οι γιατροί δεν διαβεβαιώνουν αν ο 36χρονος αθλητής θα καταφέρει να ολοκληρώσει τη θεραπεία του.

Η Khloe δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στην Today: 'Πιστεύουν ότι περίπου σε ένα έτος ή ενάμιση με δυο, διανοητικά θα μπορούσε να ανακάμψει εντελώς, αλλά δεν είναι σίγουροι.

Η reality star είπε ότι νιώθει ευγνώμων που ο αθλητής δεν βασίζεται πλέον στα μηχανήματα τεχνικής υποστήριξης , ωστόσο τα πράγματα εξελίσσονται με αργούς ρυθμούς.



'Μαθαίνει τόσο πώς να προχωράει ξανά και υποβάλλεται σε γνωστική θεραπεία και λογοθεραπεία.

Η Khloe αναφέρθηκε επίσης στη στιγμή που χτύπησε το τηλέφωνό της και έμαθε ότι ο Lamar ήταν σε κώμα και είχε μόνο πέντε ώρες ζωής.

‘Ήταν ένα απαίσιο τηλεφώνημα'. Το να πηγαίνεις στο νοσοκομείο και να ξέρεις ότι αυτός ήταν σε κώμα και ότι πρέπει να τρέξεις όλες αυτές τις διαδικασίες και να πάρεις όλες αυτές τις ιατρικές αποφάσεις, ήταν τρομοκρατικό.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.