Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Πώς μια Ferrari γίνεται «παλιοσίδερα» σε 10 δευτερόλεπτα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το τρακάρισμα του μοντέλου του 1 εκατ. δολαρίων - Δείτε το βίντεο.

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο στη Βουδαπέστη όταν ο οδηγός της Ferrari χάνει τον έλεγχο σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους και πέφτει πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Το βίντεο τράβηξε ο οδηγός που βρισκόταν πίσω από τη Ferrari.

Όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά μέχρι τη στιγμή που ο οδηγός του πανάκριβου αυτοκινήτου φαίνεται να πατάει το γκάζι λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε και να χάνει τον έλεγχο πέφτοντας πάνω στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στη δεξιά πλευρά του δρόμου.

Ανίκανος να ελέγξει το όχημα των 950 ίππων, ο οδηγός, μέσα σε 10 δευτερόλεπτα έχει καταφέρει να κάνει την μπροστινή του όψη για τα παλιοσίδερα. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε αλλά ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για την επιδιόρθωσή του.

Φυσικά ο κόσμος συγκεντρώθηκε γύρω από το αυτοκίνητο για να δει τη ζημιά που έπαθε στο πανάκριβο αυτοκίνητο, αλλά αμέσως οι ενδιαφέρομενοι φρόντισαν να το καλύψουν με την κουκούλα του.

Χαρακτηριστικό σύμφωνα με την Daily Mail είναι ότι αμέσως μετά το συμβάν ο οδηγός πετάχτηκε από το αυτοκίνητο και έβγαλε τις πινακίδες πιθανόν για να μην διαδοθεί σε ποιον ανήκει το ακριβό όχημα. Το συγκεκριμένο μοντέλο LaFerrari έχει υβριδικό σύστημα και κυκλοφόρησαν μόνο 499 με κόστος 1 εκατομμύριο δολάρια η κάθε μία.

Αν κρίνει κανείς από αυτό μπορεί να υπολογίσει πόσο περίπου θα είναι το κόστος επισκευής της συγκεκριμένης. Βέβαια το πιθανότερο είναι ότι ο ιδιοκτήτης δεν θα δυσκολευτεί να το επιδιορθώσει ή να αγοράσει άλλο.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.