Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Μάγος απέτυχε σε τρικ και τρύπησε με καρφί το χέρι του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το ατύχημα δεν είχε καμία μαγεία.

Το μαγικό τρικ αυτού του μάγου, είχε μία μικρή… αστοχία. Τέτοια, που ένα καρφί καρφώθηκε στο χέρι του, όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες.

Ο Kyle Wallace επιχειρούσε ένα κόλπο που θύμισε τη ρώσικη ρουλέτα, κατά το οποίο τρεις σακούλες βρισκόταν τοποθετημένες μπροστά του. Η μια έκρυβε ένα καρφί το οποίο ήταν καρφωμένο πάνω σε ένα κομμάτι ξύλου, ενώ και οι υπόλοιπες έκρυβαν μη επικίνδυνα αντικείμενα. Το κοινό στο West Ham της Βρετανίας συμμετείχε στο κόλπο, λέγοντας στον μάγο που να βάλει το χέρι του αλλά κάτι πήγε στραβά, όπως χαρακτηριστικά γράφει η standard.co.uk με αποτέλεσμα να προσγειώσει το χέρι του πάνω στη λάθος σακούλα. Αποτέλεσμα; Η παλάμη του τρυπήθηκε από ένα καρφί 15 εκατοστών.

«Δεν έσταξε στάλα αίματος, γιατί το καρφί σφράγισε την πληγή», είπε ο άντρας στο πόρταλ. «Καθώς σήκωσα το χέρι μου, σήκωσα μαζί και τη σακούλα. Ήταν εφιάλτης. Ήθελα να φύγω από το κοινό, οπότε τους είπα ότι κάτι πήγε λάθος», πρόσθεσε. Το κοινό όπως ήταν φυσικό, τρομοκρατήθηκε. «Ένας άντρας από το κοινό ξέσπασε σε λυγμούς. Τους είπα να βγάλουν το κινητό τους και να τραβήξουν φωτογραφίες», ανέφερε. Ο 55χρονος, προσπάθησε να είναι ψύχραιμος με τον τραυματισμό του, καθώς έβγαλε μέχρι και selfies πριν τη χειρουργική επέμβαση.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.