Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Νεφελούδης: Τα επιδόματα σίτισης θα δοθούν την Παρασκευή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε πανηγυρικό κλίμα και μεγάλη συμμετοχή κόσμου, πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Πελοπόννησο, για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Στην Καλαμάτα την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος έστειλε μήνυμα ενότητας και αφού σημείωσε πως είναι ημέρα εθνικής ομοψυχίας, επεσήμανε ότι «όταν είμαστε ενωμένοι έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε θαύματα».

Κατά την διάρκεια της παρέλασης αναρτήθηκε πανό από μπαλκόνι 3ου ορόφου στην οδό Αριστομένους που καλούσε για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα.

Στην Τρίπολη την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, όπου σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, ανέφερε ότι «εργαζόμαστε για το καλύτερο. Για να μειωθούν οι επιπτώσεις της κρίσης, ώστε πολύ σύντομα να βγούμε στην ευημερία για την ανάπτυξη του λαού».

Ο γενικός γραμματέας, σε ερωτήσεις που δέχτηκε, σημείωσε ότι η κυβέρνηση εργάζεται για να μην υπάρχουν επιπτώσεις από την τροποποίηση του ασφαλιστικού, ενώ αναφορικά με την καθυστέρηση των επιδομάτων, είπε ότι «τα επιδόματα σίτισης θα δοθούν την Παρασκευή και από Δευτέρα τα οικογενειακά επιδόματα. Καταλαβαίνουμε απόλυτα το πρόβλημα, θα παρακαλούσαμε για την κατανόηση όσο είναι δυνατόν, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο για όλους, να είμαστε απόλυτα συνεπείς όταν πρέπει και φαντάζομαι δεν θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο».

Επιπλέον, για τα μισθολογικά ο κ. Νεφελούδης επεσήμανε ότι, «εργαζόμαστε και είμαστε σε διαπραγμάτευση για να ισχύσουν οι συλλογικές διαπραγματεύσεις που θα τελειώσουν το Νοέμβριο, για να αλλάξουμε το τοπίο των εργασιακών σχέσεων».

Σημειώνεται ότι επίσημες δοξολογίες τελέστηκαν στους μητροπολιτικούς ναούς των πρωτευουσών των νομών της περιφέρειας κι ακολούθησαν καταθέσεις στεφάνων και παρελάσεις μαθητικών και στρατιωτικών τμημάτων, με την κυβέρνηση να εκπροσωπείται στη Σπάρτη, από τον γενικό γραμματέα Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτο Φιλιππάκο και στην Κόρινθο, από την γενική γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού Μαρία Βλαζάκη.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.