Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Έξι από τις πιο αδίστακτες γυναίκες της Ιστορίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα εγκλήματά τους έγιναν αντικείμενο μελέτης από καθηγητές ψυχιατρικής.

Θα μπορούσαν άνετα να συναγωνιστούν τους πιο αιμοσταγείς άνδρες δολοφόνους και να αποδείξουν ότι το γυναικείο φύλο μόνο ασθενές δεν είναι αλλά ακριβώς το αντίθετο.

Ο λόγος για τις πιο σατανικές γυναίκες της ιστορίας που αποτέλεσαν όχι απλά εκτελέστριες αλλά αρρωστημένες προσωπικότητες που σε πολλές περιπτώσεις ηδονίζονταν απλά και μόνο από τα βασανιστήρια που προκαλούσαν. Οι συγκεκριμένες προσωπικότητες έγιναν αντικείμενο μελέτης από καθηγητές ψυχιατρικής για την ιδιαιτέρως ειδεχθή συμπεριφορά τους.


Ίρμα Γκρίζ



Πρόκειται για μια από τις πιο σκληρές και αδίστακτες γυναίκες που πέρασε από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί Auschwitz, Ravensbrόck και Bergen-Belsen. Η Ίρμα Γκριζ έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις πιο αδίστακτες γυναίκες εγκληματίες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Την διέκρινε μια άκρως βίαιη και σαδιστική συμπεριφορά, καθώς μαστίγωνε χωρίς λόγο τις Εβραίες τρόφιμες των φυλακών ενώ ολοκλήρωνε το σατανικό της έργο είτε αφήνοντάς τις να φαγωθούν από άγρια σκυλιά είτε πυροβολώντας τες.

Μέριμπεθ Τάινινγκ



Από τις πιο γνωστές εν ζωή παιδοκτόνους, η Μέριμπεθ Τάινινγκ, σόκαρε τους αστυνομικούς όταν ομολόγησε ότι σκότωσε τα επτά παιδιά της και το όγδοο που υιοθέτησε. Το πιο παράξενο απ’ όλα είναι ότι οι θάνατοι όλων των παιδιών της αποδίδονταν σε φυσικά αίτια όπως μηνιγγίτιδα, εγκεφαλική παράλυση και σύνδρομο του Ρέγιες. Οι έρευνες ξεκίνησαν όταν η αδίστακτη παιδοκτόνος σκότωσε και το όγδοο υιοθετημένο παιδί της οπότε και μπήκαν οι υποψίες ότι τα παιδιά δεν πεθαίνουν από βιολογικά αίτια. Η Τάινινγκ εκτίει ποινή ισοβίων.

Μπελ Γκάνες



Το κίνητρο της Αμερικανίδας serial killer ήταν αποκλειστικά τα χρήματα όπως αποδείχτηκε αργότερα. Η Μπελ Γκάνες σκότωσε τους δύο συζύγους της και όλα τα παιδιά της. Το κίνητρό της; Το έκανε για να παίρνει την αποζημίωση της ασφάλειας.

Μπέβερλυ Άλλιτ



Γνωστή και ως «Άγγελος του Θανάτου» η νοσοκόμα έπασχε από το γνωστό σύνδρομο της Μασαχουσέτης και έπαιρνε ικανοποίηση με το να σκοτώνει και να τραυματίζει σοβαρά άλλα άτομα για να τραβήξει την προσοχή. Αυτή τη στιγμή εκτίει ισόβια αφού κατηγορήθηκε για τη δολοφονία 4 παιδιών και για τον τραυματισμό άλλων 5. Χρησιμοποιούσε ως μέθοδο τη θανάσιμη δόση ινσουλίνης κι αν αυτή αποτύγχανε, έπνιγε το θύμα της.

Ντελφίν Λαλαουρί



Η αρρωστημένη συμπεριφορά της Λαλαούρι η οποία και δεν συνελήφθη ποτέ, δεν έχει προηγούμενο... Η γυναίκα από τη Νέα Ορλεάνη είχε μετατρέψει το σπίτι της σε κολαστήριο το οποίο και αποκαλύφθηκε τυχαία το 1834 από μια φωτιά που ξέσπασε στην κουζίνα της από δύο... σκλάβους της! Οι πυροσβέστες ήρθαν αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα. Εκτός από τους αλυσοδεμένους σκλάβους βρήκαν 12 παραμορφωμένα άτομα κρεμασμένα στους τοίχους. Χαρακτηριστικό των βασανιστηρίων που είχαν υποστεί τα θύματα είναι ότι παρακαλούσαν τους πυροσβέστες να τα σκοτώσουν...

Βέρα Ρέντζι



Η πιο γνωστή serial killer της Ρουμανίας. Σκότωσε με δηλητήριο σε 35 άνδρες, συμπεριλαμβανομένων των συντρόφων της αλλά και του ενός γιου της. Τα 32 πτώματα βρέθηκαν στο κελάρι του σπιτιού της ενώ όταν ομολόγησε δήλωσε ότι σκότωνε τα θύματά της όταν υποψιαζόταν ότι την απατούσαν ή όταν έχαναν το ενδιαφέρον τους για εκείνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.