Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

682 εκατ. δολάρια και… γίνεσαι Μπάτμαν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όταν ήσουν μικρός καθηλωνόσουν μπροστά από την οθόνη στη θέα του Μπάτμαν; Πάντα ήθελες να γίνεις υπερήρωας; Τώρα έχεις τη δυνατότητα με… 682 εκατομμύρια ευρώ!

Συγκεκριμένα, ένας φανατικός θαυμαστής του Μπάτμαν, υπολόγισε το κόστος που απαιτείται προκειμένου κάποιος να μετατραπεί σε… Μπάτμαν και να γίνει ο σούπερ αγαπημένος του ήρωας, της αντίστοιχης Γκόθαμ Σίτι.



Αν, λοιπόν, όνειρό σου είναι να γίνεις ο «άνθρωπος νυχτερίδα», με 682 εκατ. δολάρια θα αγοράσεις τη στολή, τον εξοπλισμό, τα οχήματα και βέβαια τα σπίτια και τα καταφύγια που απαιτούνται, στα οποία θα συντηρείται όλος ο υπερσύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός που απαιτείται. Α, και μην ξεχνάμε τον μπάτλερ, ο οποίος διαθέτει γνώση και σοφία, προκειμένου να προλαβαίνει τα πάντα, να προσφέρει λύσεις και να καλύπτει όλες τις ανάγκες του υπερήρωα.



Πρώτα απ' όλα, μόνο η στολή του Μπάτμαν κοστίζει πάνω από 1 εκατομύριο δολάρια. Η στολή είναι ανθεκτική στη φωτιά, αλεξίσφαιρη και επιπροσθέτως καλύπτεται από θωρακισμένες πλάκες. Στην πλάτη υπάρχει μία κάπα η οποία είναι φτιαγμένη από ειδικό ύφασμα, το οποίο μετατρέπεται σε αλεξίπτωτο. Επίσης, περιλαμβάνει κάλυψη σε γόνατα και αγκώνες, λεπίδες σε όλες τις αρθρώσεις και τις ειδικές μπότες.

Τα οχήματα του Μπάτμαν κοστίζουν πάνω από 80 εκατ. δολάρια. Η μοτοσυκλέτα, που μοιάζει με αυτοκίνητο, κοστίζει 1,5 εκατ. δολάρια, το βασικό του όχημα, το γνωστό batmobile, υπολογίζεται στα 18 εκατ., ενώ το ελικόπτερο που χρησιμοποιεί, ξεπερνά σε κόστος τα 60 εκατ. δολάρια.



Όσο για τα κτίρια, η έπαυλη και η κατασκευή της πλήρους εξοπλισμένης τεχνολογικά σπηλιάς της «νυχτερίδας» αγγίζουν σε κόστος τα 600.000.000 δολάρια. Μέσα σε αυτό το ποσό, υπολογίζεται και ο μπάτλερ, τον οποίο στην ταινία υποδύεται ο υπέροχος Μάικλ Κέιν.

Υπολογίστε και τον οπλισμό, συν την εκπαίδευση για τον χειρισμό αεροπλάνων και των οπλικών συστημάτων και καταλήγετε σε ένα ποσό που υπολογίστηκε στα 682.450.750 δολάρια. Ως εκ τούτου, όποιος θελήσει να γίνει σούπερ ήρωας, θα πρέπει πρωτίστως να διαθέτει... σούπερ τσέπη!




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.