Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Οι γυναίκες έχουν περισσότερους οργασμούς - σχεδόν όσους και οι άντρες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μπορεί ο γυναικείος οργασμός να είναι προσωπική υπόθεση, όπως υποστηρίζει όμως μια νέα έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε σε 5000 άτομα, οι γυναίκες έρχονται σε οργασμό τόσο συχνά όσο και οι άντρες.

Η εταιρεία προφυλακτικών Skyn πραγματοποίησε έρευνα και υπέβαλε ερωτήσεις σε περίπου 2.814 γυναίκες και 2.302 άνδρες μεταξύ των ηλικιών 18-34 σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή. Διαπίστωσαν λοιπόν ότι μετά από τόσες έρευνες που έχουν γίνει για τον γυναικείο οργασμό, οι γυναίκες φτάνουν στην κορύφωση σχεδόν τόσο συχνά όσο και οι άντρες.

Σχεδόν το 90% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι συνήθως φτάνουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ, σε σύγκριση με 97% των αντρών. Μπορεί λοιπόν οι άντρες να εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή, φαίνεται όμως ότι και οι γυναικείες αποδόσεις, δεν είναι κι άσχημες!

Έχουν επίσης ένα πλεονέκτημα: το 44% των γυναικών δηλώνουν ότι έχουν συνήθως "τουλάχιστον δύο" οργασμούς κατά τη διάρκεια του σεξ, σε σύγκριση με 36% των ανδρών.

Και ενώ σχεδόν το 60% των γυναικών παραδέχονται πώς υποκρίνονται ενίοτε τον οργασμό, μόνο το 9% λένε πώς υποκρίνονται πάντα ή τις περισσότερες φορές.

Τι κρύβεται πίσω από την «ανάπτυξη» του οργασμού στις γυναίκες;

H Emily Mors, σεξολόγος και παρουσιάστρια τις εκπομπής "Sex With Emily," λέει ότι όλα σχετίζονται με την γνώση των προτιμήσεων αλλά και τη δύναμη της έκφρασής. Το να ξέρει δηλαδή κάποιος τι είναι αυτό που τον εξιτάρει στο κρεβάτι αλλά και να τολμάει να το ζητάει.

Επισημαίνει επίσης ότι οι προηγούμενες γενιές είχαν κοινωνικοποιηθεί να πιστεύουν ότι το σεξ σχετίζεται με την αντρική ευχαρίστηση και μόνο με την πάροδο του χρόνου άρχισαν οι γυναίκες να διεκδικούν τα δικαιώματά τους και να είναι εξίσου απαιτητικές με τους άντρες.

Χιλιάδες επίσης γυναίκες έχουν λιγότερες αναστολές για το σώμα τους και είναι πιο πιθανό να διεγείρουν την κλειτορίδα τους κατά τη διάρκεια του σεξ – κίνηση ματ που βοηθάει.

Όσο περισσότερο εξοικειωθεί μια γυναίκα με το σώμα της και τη σεξουαλικότητά της τόσο περισσότερο θα μπορέσει να βοηθήσει τον σύντροφό της ώστε να βρει τα κουμπιά της.

Γι’ αυτό μην φοβάστε να μιλάτε στην κρεβατοκάμαρα και να παίρνετε την κατάσταση στα χέρια σας όταν το χρειάζεστε. Αξίζει ο κόπος.


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.